Mert son fotolar da tam sürüngen olmuş aa. nası gidebiliyor bu araç yolda anlamıyorum, ben kesin egsozu bırakırdım ilk tümsekte![]()
aynen istanbula gelirsem şayet tanışmak isterim orda teyze kızı var ablam evlendi biraz evliliği eskisinde gitmeyi düşünüyorum gittimde haberleşiriz artık
![]()
Mert son fotolar da tam sürüngen olmuş aa. nası gidebiliyor bu araç yolda anlamıyorum, ben kesin egsozu bırakırdım ilk tümsekte![]()
eywallah sağolasınahahahahhahahaha siteye hep yazıyodu bi bakla daha gitti diye sonra bi baktık kese kese bitmiş
![]()
doğrudur lafım yok valla![]()
pardon özürdilerim abi
yok abi satılık hala 14.500
herşeyiyle aklında bulunsun fiyat düştü yetişen alır
![]()
beyler izmit tayfanin çogunu tanirim keza iztanbuldan mavi fiestali arkadaşi falan da. fotoşopu birakin kolayli , ömer gibi dostlarim o fotolardaki basikliklarindan daha basık halleri ile araçlarini günlük kullaniyolar desem inanmazsiniz tabii=) ama durum bu. zafira ve kangoo hele basıklikta sınır tanimiyorlar. kolaylı dostum o basiklik etmezmiş gibi şimdi birde aracina 16 inç rpf01 takti ayni basiklikta jantlarini büyüttü yani=) gayette günlük kullaniliyor araçlar , sıkıntı yok=)
i love german style![]()
TSİ Jetta.
çok güzel jant enkei
I ♥ Punto
arkadaş arabayı yere basıyorda bu adamlar hiç mi direksiyon çevirmiyor bu lastikler nasıl dönüyor yaw![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
abartılıcak kadar da dönmüyor değil gene dönüceğin yerden dönüyorsun yani
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri