Hacı naptın sen yaaaa
Bankamı soydun dermişimmmmmmmmm
I ' m c a p u l i n g . . .
Tolga'cım. Mındar bu mındar. Bizim gibiler ancak buna bakarak ağzını sulandırır. Farzet ki bu aleti satın aldık. Bu memlekette bunu kullanacağımız yol varmı, şahsen böyle arabam olsa keyifle kullanamayacağım için kahrolurdum. Boşver bu sevdadan gel biz gene GP mizi sürelim.
hey maşallah bune ya otur sabaha kadar ağla başımda aracın...
valla öyle kullanamadım diye kahrolur ölürüm. İlk tümsekte altını vururuz zati.
çok fazla PRO totip bune ya S
bmw olsun çamurdan olsun be abicim.
salonun ortasına koyardım akşamları da yatarken brandayla kapatırdım
toz kapmasın
her yeriçok güzelde
allah aşkına başka bir direksiyon bulamamışlarmı bu arabaya koyacak
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
iyi bir nokta dierksiyon hiç olmamış .
Sen hele alda söz ben istemiyeceğim
bmw ye hiç yakıştıramadım.
Hani derler yaa çirkin insanlar için
po..ma kaş göz çizsem daha güzel olur diye bundada far sinyal çizsem daha güzel olur.
Tolga abi bunun da altına belki bir gün yazmassın umarım
Kusuruma bakmayın ama lastik ebatları gözüme çarptı 195/55/21 mi??? Ben mi yanlış görüyorum..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri