ah su cruze'un bır dızelı cıksa cok satacak.ford focus veya mondeo tdcı yada dedıgınız gıbı pazara yenı gıren astra cdtı da mantıklı..
Printable View
ah su cruze'un bır dızelı cıksa cok satacak.ford focus veya mondeo tdcı yada dedıgınız gıbı pazara yenı gıren astra cdtı da mantıklı..
bora lpg de sıkıntım yok. oyle cok buyuk bir sıkınıtıda yasamadım acıkcası. ama araca sonradan eklettigimiz ve serviste sıkıntı cıkaracak bi durumda sucu lpg ye atıp yırtma mevzuları aklıma geldikce soguyorum. birde lpg icin arada bakımına gitmekten hoslanmıyorum onunda ayrıca servisi var. ama bunları diyorum yarın wv yi alıp lpg taktırırsam artık ne diyim kendime. birde olcumlerimde aracım sehirici kısa kullanım olarak 200 bekide 200 geccek son olcumlerimonu gosteriyor . acıkcası ww golfu 1.6 102 beygirli arkadas ta sehiricinde 250 gibi yaktıgını soyleyince benim yakıt bana fazla gelmeye basladı. tabi arac 60 bine geldi yakıtı ondan da artmıs olabilir . bir umudum daha var oda su carbon clean ondan sonra olcum yapacagım eger uygun cıkarsa belki bu soguklukların hepsi gider:))
O zaman haklısın kardeş bi tuhaflık var çünkü benim arabada 55.000 kilometrede ama 16 kuruş hesaplıyorum..
bora deme boyleeeeeeeeeeee. bak simdi iyi ce sogudum nasıl yakıyor anlamıyorum gercekten sehriicnde mi bu yakıt. uzun yolda ne yakıyor ozaman. birde lpgnin litresi nekadar.
Kardeş lpg nin litresi burda 1,60 ile 1,83 arası oynuyor
Benim değer de pek Ankara şehir içi sayılmaz aslında çünkü çok fazla dur kalk yapmıyorum , kısa mesafede kullanmıyorum yani ortalama hız 40 km/s gösteriyor yol bilgisayarında anlık tüketimde sürekli 6,5 litre civarı..
nerde o fiyata lpg burda en ucuzu 2.07 pfsss işe bak
Arkadaşlar şimdiye kadar focus tdci, fiesta tdci, bravo multijet ve astra cdti kullandım...Astra arkadaşımın arabası sıfır aldı...cdti astra resmen basıyorsun gitmiyor arkadaşlar bilginize rezalet bir motor...
evet burada 2.12 lira lpg benm yol bilgisayarı 8.3 gosteriyor. senin hem kullanımın hemde lpg fiyatın daha uygun oldugu icin az ykaıyorsun . işe bak aracımız aynı havayı soluyo ama faturası bize kesiliyo:)))
astranın kasasımı cok agır geliyor neden acaba
90 hp lınea motoru var bu yuzden kasya agır gelıp,kaldırmıyordur.ıse focus almadan once lınea kullanmıstım araba resmen yerınde sayıyordu,ondan sonra focus almıstım.en guzelı focus tdcı alırkende satarkende para edıyor.
bu arada cruze dediginiz yeni astra hb mi. ben hb almıyacagım diye hic bakmıyordum bi arkadasım soyledi hayran kaldım yeni hb astraya ama dizeli yok sanırım cruze dediginiz bu mudur . arac super bee
Mustafa, belki şimdi bu nerden çıktı diyeceksin ama bence Yeni Kia Cerato da çok şık ve güzel bir araç.Uygun fiyatıyla düşünülebilir...
inceleyim arda kiaların ikinci ellerinden uzak duruyolar genelde satısı agır ve zararı fazla diye sanırım
Haklısın Mustafa.Ancak Ceratolar Türkiyede tuttu.Satın alırken ucuz olduğu için satarken de ucuz olmakta.Eskilerinin görünüşünü beğenmesem de yenileri harika bence.Eğer uygun fiyatlı bulunabilirse iyi bir alternatif olabilir kompakt sınıfta, Cruze da aynı şekilde düşünülebilir fiyatı uygunsa...
fiyat uygun olursa alınabilir ama en ucuz cruze 33 7 lira simdi opelin aynı modeli ile karsıastırgımıxda fiyat olarak hemen hemen aynı gibi donanımlarını karsıalstırmadım astra aynı motora sahip oda 35 lira bilmiyorum belki tek eksisi bunun esp si yoktur belki simdi opel yıların markası , alırken herkesin oncelikli tercih edecegi marka. 2 milyar icin boyle bir riske girlirmi tartısılır. tabi donanımlarıda karsıalstırdıktan sonra tartısılır:)
ASlında bunu firmaların düşünmesi gerekmez mi? SAtış politikalarını ona göre yapmaları lazım. Astra sedan ile cruze arasında 2ooo lira fiyat farkı var peki donanım olarak en az 5 ia 10 bin arasında hatta 10 bin liralık fazladan donanımı olursa daha cok tercih edilir diye düşünüyorum. İkisiniin segmenti aynı mı degil mi bilmiyorum tabi.
Passat CC derim başkada birşey demem