6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Audi A1 yollara çıkmaya hazır

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23/11/2008
    Mesajlar
    1.955
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

    Standart Audi A1 yollara çıkmaya hazır














    Premium mini sınıfındaki rekabeti kızıştıracak model sonunda geldi. İki yıl önce Tokyo Motor Show’da tanıtılan Metro Project Konsepti’nin çizgilerini taşıyan modelin 5 kapılı versiyonu ise kısa bir süre sonra tanıtılacak. Farklı renge boyanmış tavan direkleri ile dikkat çeken otomobil kullanıcılara bir çok opsiyon seçeneği sunulacak Audi A1, içerideki led aydınlatmaların rengi, koltuk kaplamalarının deseni araç sipariş edilirken seçilebilecek

    3.95 metre uzunluk ve 1.74 metre genişliğe sahip aracın yüksekliği 1.42 metre olacak. 267 litre bagaj hacmi sunacak otomobilin arka koltuklarını yatırarak yükleme kapasitesini 920 litreye arttırmak mümkün. Modelde 1.2 TFSI 86 HP, 1.4 TFSI 122 HP benzinli motorlar sunulacak. 1.4 TFSI motor seçeneğinde S-Tronic şanzıman seçeneğini satın almak mümkün olacak.

    Dizel motor ise Volkswagen Grubu’nun 1.6 TDI 105 HP ve 90 HP seçenekleri olacak. Audi A1, 1045 kg ağırlığı sayesinde oldukça başarılı tüketim değerlerine ulaşıyor. Dizelde 3.8 lt/100 km benzinli modellerde ise 5.1 lt/100 km gibi değerleri tutturmak mümkün. Bütün motor seçeneklerinde gücünü ön tekerlekler vasıtasıyla yere aktaracak olan otomobilde ESP standart donanımda bulunacak.

    Mart ayında yapılacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak modelin kısa bir süre sonra Avrupa’da satışa çıkması planlanıyor.




    Audi’nin 2010 yılında pazara sunacağı ve henüz dünya prömiyeri bile yapılmayan yeni modeli A1, İngiletere’de “2010’un En Heyecan Verici Otomobili” seçildi.

    İnternet üzerinden yapılan oylamaya katılanlar, otomobili görmemiş olmalarına rağmen A1’i 2010’un en heyecan verici yeni otomobili olarak belirledi. Okurlar kararlarını verirken, 2007 yılında Tokyo Auto Show’da sergilenen A1 projesi quattro konsept otomobilinden ilham aldılar.

    Audi armasını taşıyan bir model başarısız olamaz.

    Oylamada, oy kullananların genel kanısı, “Bitmiş otomobili henüz görmemiş olmamıza rağmen önünde Audi armasını taşıyan, yeni, küçük bir otomobilin başarısız olması düşünülemez.” olarak şekillendi.

  2. Bu mesajı için 5 kişi KaGaN'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Lütfen araçlarımızı üzmeyelim karlı yollara düşmeyelim
    puntor tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 07/02/2012, 19:12
  2. Cevaplar: 50
    Son Mesaj: 23/06/2011, 12:21
  3. Puntom hazır : )
    CesSpOoL tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 26/09/2010, 18:03
  4. Sürüngen kışa hazır :)
    bulut tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 28
    Son Mesaj: 03/12/2009, 23:54
  5. == Yeni Multijetler Hazır ==
    Bülent A. tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 16/07/2007, 18:47

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com