-
...Trakya İçin İftar Vakti Katılım Listesi...
1-) WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - ÇoRLu
2-) exixiz - Ufuk TÜKENMEZ - eDiRNe - + 1
3-) 39samet - Samet CİNGÖZ - LüLeBuRGaZ +1
4-) e.yavuz - Ertuğrul Yavuz YILDIRIM - eDiRNe
Hadi Trakya sahip çık forumuna...
Hadi
-
Organizasyon sevgili trakya'lı arkadaşların kaale almadığından ve önemsemediğinden iptal edilmiştir... Hepinizden ilginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.... Okadar ilgiliydinizki anlatamam... Sağolun var olun...
-
:(((( yavv en azından bı bulusma falan saglayalımda bırbırımıze yardımımız olsun en azından arkadaslar :S
-
Organizasyon iptaldir ve bundan sonrada organizasyon morganizasyon olmaz trakyada... Konu kapanmıştır arkadaşlar... Bukadar ilgili herkez...
-
Tatile gittik geldik, pek internete giremedim, konu başlığını görünce sevinmiştim ama mesajları okudukça Orçun abime hak veriyorum. Buluşma ortada yokken 'buluşalım buluşalım' mesajları atan arkadaşlardan tık yok.
-
arkadaslar en azından bızler tanısma fırsatı bulsaydık bence boyle daha ılgı cekılırdı dıye dusunuyorum :S ama konuda kapanmıs keske elımden gelen bırsey olsaydı :S
-
Abi bu kadar olur ya 5 kişi ile iftar mı yapılır. O kadar emek verdik, sanırım biz Orçun bey ile sürekli ufak buluşmalarımıza devam edeceğiz. Allah sevenleri ayırmasın..
-
Ufukcum gonuller bir olsun... Biz ufak bulusmalara devam...
-
Hala bulusmaya niyeti olan varsa 27 sinde yada 28 zinde yapalim... 5 kisi 6 kiside olsak bile oturur sohbet ederiz...
-
Pek sanmıyorum abicim biz bu olaydan vazgeçelim. Sen bir ara gel bana bi yemek yiyelim..
-
Aynen ufukçum... Bu konuda burada kapanmıştır...
-
yav bızıde barı davet edınde bızde gelelım :)