abi bn burayı daha yeni gördüm yaa bende burdayım!!!!!!!!!
Printable View
abi bn burayı daha yeni gördüm yaa bende burdayım!!!!!!!!!
barıs hosgeldin konya baskanlıgı ile yazdıgın yazıyı bulamadım ama neyse ne iş yapıyosun sen enrede ikamet etmektsin yalnız arkadaslar bende buraya pek abkmıyorum konyadan katıaln az arkadas avr diye yaada gec cvp veriliyor diye gercekten konyalılar olarak buraları bi kontrol etsek ha ne dersinzi
pdr abi unuttun heralde bn atif dikicinin oğluydm (serwis müdürü).tanışmıştık ya. abi btn organizasyonlar olurken sehir başkanınıza adınızı filan yazdırın dio bn de boş boş bakıom bizde bi ayar geçsek su başkanlık işine.
kndm den bahsediyim gerçi 1 yıl oldu ama siteye bağımlı olalı
adım barış soyadım dikici .gp hastasıyım en büyük hayalim bizim puntoyu mod etmek.punto hakkında bayaa bilgiye sahibim we sitenin en küçük gpcisiyim. yeterli sanırım dahada istiosanız yazıyım
tamam şimdi oldu barış yapalım edeilim. ama sanırım bizim baskanımız yok ben ib ara oluyum diye soylemiştim mi noldu tam anlamadım ama neyse bunu ileteyim ben
bu arad bizim henuz organizayonumuz yok tabi cunku az kişiyiz ama cogalacagız elbette. :)
arkadaşlar konyadan katılım niye bukadar az yoksa tanıtım yapmıyomuyuz ben şuana kadar 5 gpnin camına not bıraktım ama hiçbiri üye olmadı lütfen sizde tanıtmaya çalışın siteyi etrafta okadar gp varken konyadan bukadar az katılım olması üzücü yani
bncede mehmet abi biraz daha fazla ilgi.bnde söylemeye çalışıyorum ama fazla ilgi yok .aslında konyada 4 tane siyah 2 tane kırmızı we 1 tane mawi mod.lu punto war onları yakalayıp bi sölesem siteyi çok rahatlıyacamda işte olmuo okul filan.hatta bn seni hep görüyorum kampüse gelip giderken .bnm okul oralardada.
müjde arkadaşlar aramıza bugün bir arkadaş daha katıldı konyadan. mehmet adaşım olur kendisi yolda gördüm siteyi söyledim şimdi üye oldu umarım zamanla çoğalırız
tamam abi görüşelim.(şimdi bbnm oks warda ondn sonra her gördüğüm yerde sana el sallayacm.)bnm okul sizin kmpüs yolunda tür mak diye bi okul seni de görüyorum orda çewre yolunda.hatta plakanıda ezberlemiştm ama unuttum şimdi dm ydi sanırım.abi bidaha söylüyorum konyadaki puntolara bu siteyi duyurmalıyız.büyük türkiye buluşmasında da(inşallah abantta gerçekleştirirsek)herkes bak konyada çoğunlğu sağlamış dedirttirmeliyiz.düşünsenize otobanda 10 15 tane 42 plaka punto arka arkaya gitse güzel olmazmı????şimdi bana sticker geliyo onu takıyım arabaya kndm bi tanıtım kağıdı düzenliyim her puntoya sıkıştırcm bi tane.