Düşüncen çok guzel by_dikici fakat Konyanın bır başkanı yok mu?
:flag::flag:ABİLERİM 24 HAZİRAN TARİHİ UYGUN MUDUR????:flag::flag: UYGUN DEİLSE ÖNERİNİZ????:flag::flag:
Konu Dikici tarafından (13/06/2007 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
Düşüncen çok guzel by_dikici fakat Konyanın bır başkanı yok mu?
sanırım yok başkanımız ben olmak isterdim ama bu aralar çok yoğunum okulu bitirmek için uğraşıyorum siteye bile vakit bulamıyorum umarım bi gönüllü başkan çıkar
1,3 mj 75 hp Dynamic New Orleans
ben olabilirm yahu konya baskanı kime soyluycez nasıl etcez
Bana Uyar Mustafa Abi Olsun.
DA KONYALI ÜYELERİN LİSTESİNİ MOD.LAR DAN TAM OLARAK RİCA EDEBİLİRMİYİM???
Konu Dikici tarafından (19/05/2007 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
ok banada uyar pdr bu işi ypar
hadi arkadaşlar hayırlı olsun
abilerim hani önerileriniz bi tarihi ayarlyalım değil mi?
başkanlığın hayırlı olsn pdr
24 Haziran'a 1 ay var.Benim şu an itibariyle birşey demem zor kaldı ki farklı bir tarihte olsada kesin olur diyemem çünkü seyahat durumları oluyor iş sebebiyle ama 24 Haziran'ı boşaltmaya çalışırım ve katılmak için elimden geleni yaparım emin olun.
15 Haziran gibi izne ayrılıyorum, Bir aksilik olmazsa o tarihte Konya'da olucağım sanırım. Duruma göre (Puntosuz kabul ederseniz ) ben de gelirim (Puntom İstanbul'da kalacak)
Hülya Çorakçı Ertan
neden olmasın tabikide 24 haziran olmayacak gibi "mehmet" abinin işi warmış bir hafta sonraya kaldı büyük ihtimal...
21 hazirandan sonra bana uyar mezuniyetim 21 haziranda sonra rahatım
ben mehmetle konuşurum işini ayarlamaya çalışırız
akin78
alpi4242
by_dikici
ersin
flu
grandealper
grandekerim
horkos
isok
MEHMET
mehmet1907
ogrgorserhatsoylu
pdr42
Skyberk
arkadaşlar sanırım konyalı üyelerimiz bukadar başka kimse varmı?
akin78
by_dikici
ersin
grandealper
grandekerim
MEHMET
mehmet1907
ogrgorserhatsoylu
pdr42
Skyberk
mehmet abi ben yukarıdaki üyelerin hepsine özel mesaj attım buluşma topicine bakın diye. bide mehmet abi 24 haziranda tatile gitcek miş .yüzde 90 dier pazara kalıcak gibi....
tebrik ederim konyalı arkadaşlar. buluşmanızı biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.
İnşallah olacak bu iş hayırlısı bakalım ne olacak.
öncelıkle tebrikler arkadaşlar hadı bakalım sızdende bır buluşma heyecanı beklıyorum şahsım adına
arkadaşlar konyaya gurup başkanı olarak benım önerim PRD42 (mustafa)
herkeste taktir ederkı mustafa konyanın ilk üyesı ve uzun zamandır sitemızde hemen hemen her konuya hakım ve tecrübelı bır isim
sıte yönetımınden de rıcam bu tür konularda kişinin bılgı, beceri ve sıtedekı aktıf olma durumu ile bırlıkte üyelık tarıhının göz önunde bulundurulup kişilerle özelden görüşüp konu hakında düşüncelerının alınmasından yanayım
bencede mustafa abi olmallı herkes öyle diyorda yönetimin daha belirttiği bişey yok... konya başkanı belirlensede bu buluşma için uygun tarihi we organizasyonu başkanımızla konyaya yakışır sekilde düzenlesek...
yönetimden ricam acilen konya başkanı belirlense...
mustafa yapar bu işi bence nede olsa ilk konya üyemiz ve siteyle ilgili biri hem bende ihtiyaç duyduğunda yardım ederim ona
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri