Çok güzel sayı iyice artmış daha fazla olmanız dileğiyle hep destek tam destek :):)
Printable View
Çok güzel sayı iyice artmış daha fazla olmanız dileğiyle hep destek tam destek :):)
sağol mehmet abi.sticker lar için ayrı bi sağol.inşallah organizasyonuda ayarlayabilirsek.mangal felan.. çok güzel olcak...
Az önce Mehmetle beraberdik.Ben sticker aldım ve yapıştırdım darısı başınıza.
güle güle kullanın aracınızda eskisin bizlerde gelebilsek iii olur aslında da işte
abilerim şu organizasyon isteklerinizi alalım .ne tür bi buluşma istersiniz .piknik havasındamı?,bi cafede oturarakmı?...........
Mehmet bir yer ayarlamış.Önünde otoparkta var araçlarımız için.Benim kafama yattı orası ama diğer üyelerde bir görsünler.Bütün bunlar başkanın işi fakat Mustafa abi çok ilgisiz maalesef :(
evet abi ya şu işi kesinliğe kavuştursak artık lütfen biraz daha üstüne düşelim
tamam abi 10 günümüz kaldı surda ben mehmet abi we mustafa abiyle görüşüp org. şeklini yerini adresini burya yazacağım we anketi kapatacağım.24 haziran oldu tarih.
GRANDEPUNTOTR KONYA BULUŞMASI ORGANİZASYONU!
Buluşma düzeni:
10:30-11:00=tren garı(istasyon) otoparkında üyeler buluşup tanışma gerçekleşecek.
11:00-11:10=tren garından çıkılıp “anka kafe”ye doğru yol alınacak.
11:10-…….=anka kafede sıcak soğuk içecek we aparatif yiyecek ikramı ve müzik eğlencesi.
Not:
1) “Anka Cafe” fuarın arka kapısının yanında bulunmaktadır.
2)buluşma ücrete tabidir fiyat tam olarak belirlenmemiştir. En çok 3 gün içinde belirlencektir.
3) Abilerim bu kesin organizasyon değildir.bu organizasyon yorumlarınız we istekleriniz doğrultusunda değişecektir.
4)buluşmamıza herkes davetlidir.geleceklerin listeye isimlerini eklemeleri, ismini yazıp gelemiyeceklerin bana özelden ulaşmalarını rica ederim.
5) buluşmada üye olan herkese sticker dağıtımı yapılacaktır.
KONYA YÖNETİM.
GP KARDEŞLİĞİİİİİİİİ!!!!!!!
Helal olsun Konya!!! Bende mi gelsem ne :p Tarih ne zaman dı :)
on liste:
1- baris
2 mehmet ozsu
3-akın78
4-mustafa akçay
5-isok
6-mehmet1907
7-(tam belli değil.)
8-okan850
Benden bir yorum ozaman; düşünülen başka birşey varsa bilemiyeceğim ama buluşup tanışma için neden tren garı seçildi? madem anka cafeye gidilecek mehmetin önerdiği -cafenin önündeki- parkta buluşulsa olmazmı :)
Birde ben alternatif olarak, mehmete de söyledim, meramda buluşmada uygun olabilir... Diğer illerden gelebilecek GP cuar için konyanın güzelliklerini görme fırsatı olur diye düşündüm :)
ismail arkadasıma acıklık getıreyım... konya dısından gelen olursa anka kafe nerde bılmezler bussuru kafe var hatta anka bılgısayar sırketı bıle var.. bılınen bıyer ve herkesın bırden ogrenebılecegı bıyer tren garıdır dıye dusunduk... yanlıssa af ola... ısmail cim sende numaram var bısey ıstersen formada yazabılırsın ok....
önerilerinizi bekliyoruz hadinnnnnnnnnnn
mustafa nerelerde bır kaç gündür görünmüyor ortalıkta??? acaba onlıne saatlerımızmı denk gelmıyor???
walla bilmioruz wedat abi....bi el atsada buluşmaya.konya başkanı sonuçta .buluşöayı organize edicek o
barış inşallah herşey güzel ve gönlünüzce olur hadi hayırlısı
GRANDEPUNTOTR KONYA BULUŞMASI ORGANİZASYONU!
Buluşma düzeni:
10:30-11:00=tren garı(istasyon) otoparkında üyeler buluşup tanışma gerçekleşecek.
11:00-11:10=tren garından çıkılıp “anka kafe”ye doğru yol alınacak.
11:10-…….=anka kafede sıcak soğuk içecek we aparatif yiyecek ikramı ve müzik eğlencesi.
Not:
1) “Anka Cafe” fuarın arka kapısının yanında bulunmaktadır.
2)buluşma ücrete tabidir fiyat tam olarak belirlenmemiştir. En çok 3 gün içinde belirlencektir.
3) Abilerim bu kesin organizasyon değildir.bu organizasyon yorumlarınız we istekleriniz doğrultusunda değişecektir.
4)buluşmamıza herkes davetlidir.geleceklerin listeye isimlerini eklemeleri, ismini yazıp gelemiyeceklerin bana özelden ulaşmalarını rica ederim.
5) buluşmada üye olan herkese sticker dağıtımı yapılacaktır.
KONYA YÖNETİM.
GP KARDEŞLİĞİİİİİİİİ!!!!!!!
ücret 15 ytl..
bravo barışkım tutar senı abıcım başarılar dılıyorum
Dikici,konuşturmuşsun yine :)
Hadi bakalım inşallah ses gelir...
SON LİSTE:
1- baris
2 mehmet ozsu
3-akın78
4-mustafa akçay(belirli değil)
5-isok
6-mehmet1907
7-(tam belli değil.)
8-okan850[/QUOTE]
nasıl yani konya başkanı buluşmaya katılmayacakmı barış pdr nerelerde ya niye hiç ilgilenmiyo bu konuyla
ya şehir içinde bu havalarda ne yapacaksınız ki.pdr bozkırdaydı.toplanıp bozkıra gidin bildiğim kadarıyla bol kiraz bahçesi var o taraflarda.artık yaylalara gitmenin vakti geldi.
bu organizasyonu ben we mehmet abi düzenlemekteyiz.kesinliklebu iş yaş gibi düşüncelere sahip olmayınız.konya yönetimi mustafa abiden ibaret değildir.bu çatı altında konyalı her üye konya yönetiminde söz sahibidr.mehmet abi başta olmak üzere herkes işin ucundan tutmaktadır.bu organizasyonumuz ilk olduğu için konyadaki üyelerin birbirleriyle yüzyüze henüz görüşmemesi ilk organizasyonu zorlaştırdı.ama bu organizasyon her ne olursa olsun gerçekleşecektir.
bir kez daha yineliyorum bu ilk olduğu için biraz anlayış gösterelim.hatamız warsa affola:D:d
nasıl yani konya başkanı buluşmaya katılmayacakmı barış pdr nerelerde ya niye hiç ilgilenmiyo bu konuyla[/QUOTE]
mehmet abi listeye adını yazdırdı ama sanırım sünnet düğünü warmış o gün ama tam belli değil gelip gelmeyeceği...yani gelmeyeceğini tam bana iletmedi...
arkadaşlar inşallah cok güzel bir organizasyon olucak o heyecanı sizlerle bizlerde yaşayacağız şimdiden tebrikler
10,30 çok erken değil mi?Bu saati biraz daha ileriye alalım mümkünse.Bizim tek tatil günümüz pazar malum..
meraba barış bu buluşma işiyle sen yakından takiptesin.. ayın 22 sinde istanbula gitmem gerekiyor -önceden söylemek için yazıyorum- işim erken bitmezse buluşmaya katılamayacağım.. fırsat bulupta ordan online olursam veya vaktinde dönersem yine pm atarım. iyi forumlar...
dipnot = özel mesaj kutun dolduu için pm kabul etmedi. mesaj kutunda bi temizlik yapsan pm atabilecez sana ;)
arkadaslar ben bulsuma işi ile iliglenemiyorum nedeni ise tam ogun yiğenimin sunneti var oyuzden ilgilenenmyiorum. bende nasıl bir yol izleyeceğimi merak eder oldum .. evet barıs guzel konusmussun tebrik ederim. konya konya baskanından ibaret değildir hepimiz birimiz birimiz hepimiz için:)
bu araada siz organziasyonu yaparsınız. bende sonradan katılmaya calısıyım. normal akraba sunnet veya dugunu olsa onemli değilde amcayız yahu yoksa sziden once gelriim ben..
arkadaslar herkes katılsın bende katılmaya calsıacagım
tamma abi listede zaten beli deil yazıodu senin...
teşekkürler.posta kutusu temizledim.
SON LİSTE:
1- baris
2 mehmet ozsu
3-akın78
4-mustafa akçay(belirli değil)
5-isok(belirli değil)
6-mehmet1907
7-(gelebileceğini söledi ama pm ye cewap wermedi)
8-okan850
arkadaşlar buluşmaya yanında bayanla gelecek varmı yani nişanlımda gelmek istiyor ama bayan yoksa sıkılır onu öğrenmek istiyorum
Konyada Bulusmada Bende Olacam Arkadaslar Listede Ismimi Goremedim
Gümbür gümbür geliyo Konya...!!!!
sanırım bayan yok
ne bayanı mustafa??
konya çokmu sıcak babacım:)9