arkadaşlar suan için bişey demiyeceğim ama ileride bunu yapabiliriz 5 kişi varız konyalı olarak ama birimiz istanbulda diğerleri konya ve cevresinde biz konyadan eleman toplayalım olmazsa ya bu boyle olmuyacak
arkadaşlar suan için bişey demiyeceğim ama ileride bunu yapabiliriz 5 kişi varız konyalı olarak ama birimiz istanbulda diğerleri konya ve cevresinde biz konyadan eleman toplayalım olmazsa ya bu boyle olmuyacak
ben konyada çok gp görüyorum ama birtürlü konuşamıyorum ışıkta falan yanyana gelsek hemen söylerim siteyi ama daha kısmet olmadı neyse kampüste bikaç arkadaş var görüyorum gpleriyle geziyolar onları fırsat olursa aramıza çağırcam
1,3 mj 75 hp Dynamic New Orleans
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
yakısır arkadaşlar bende toplaya bılsem şu sakaryalıları bıraraya iyi olacak etraf punto kaynıyo ama tek üye benım))
bende öyle yapmayı düşünüyorum merak etmeyin arkadaşlar sitemizi gördüğüm tüm puntoculara duyurcam konyada
ya aslında benim kadar punto gören yoktur konyada... nedeni, evin dışında olduğum zamanlarda gözüm hep bir gp arıyor... konyada çok var... benim sürekli gördüğüm 20ye yakın var... bunlardan 4 tanesi sürücü kurslarının ama olsun
ben de bundan sonra küçük kağıtlarla reklama başlıyorum
inşallah kendim alınca da sticker ile reklamımızı yapıcam ...
Serhat SOYLU - KONYA
kardeş benim plaka dm814 o gördüklerinden biri ben olabilirim çünkü baya geziyorum 5 ayda 8000km yaptımda. ama bazen ablam ve babam da sürüyor arabayı yani onlar sürerken görürsen şaşırma ama genelde bende olur araba umarım sende alırsında birbirimizi tanımamız daha kolay olur
Yuh Be KardeŞ Sende AbartmiŞsin Arabadan İnmİyon Heralde Neyse Ya Bende Çok Km Yapiyorum Dİye ÜzÜlÜyodum
benım 4uncu aya kdr aylık 3000km olarak gıttı snr dustu ort. km suanda hazıran cıkıslı 16.500km de
Yeni Konyalı geldi haydee.
Evet merkez.2.nalçacıda.
Teşekkür
Konu grandekerim tarafından (29/06/2010 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
Ben toptan gıda işiyle meşgulum.Toptancılar ve Kuruyemişçiler sitesinde.Görüşelim inşallah.
süper ya konyadan katılım artsa güzel bi buluşma düzenlesek çok iyi olur
ben de goca gonyalıyım arkadaşlar. ankaradayım ama ailem konyada. ara sıra geliyorum.realin arkasındaki bloklarda tek kapı siyah görürseniz benimdir![]()
sela gajin hosgeldin yahu buraya epeydir bakmıyodum gonyalı kimse kalmadı diye akın 78 sende hozgeldin arkadslar bi ara toplantı ypalım yahu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri