Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısınızda Serdar abi bunu uzaktan yapamayız ki.. Benim geçen serdar kardeşime bahsettiğim konuda buydu.. Çanakkalede ikamet eden bir puntişçi arkadaşımız olmalıki oranın yetkili fiat bayiisiyle görüşmeli ve diğer bazı kuruluşlarla.. Mesela ben 16 Mayıs 1nci TRAKYA Buluşması yaptım Tekirdağda dostlarımın katılımıyla ve ilk önce yer belediye ve emniyet konusu için Çorlu Haliç Oto ile görüştüm ana sponsorumuz o oldu. Medya sponsoru buldum sağolsunlar kazık attılar ama neyse Bir Tekirdağ köftecisiyle anlaştım sponsor olarak normal fiyatın yarı fiyatını yaptı ve bir tuningçi arkadaşıda sponsor yaptım afiş hediyeler vs için... Bu yüzden uzaktan çanakkaleye uzanabilebilecekmiyiz o biraz zor.. Serdar kardeşim benim çevrem geniş diyor doğruda söylüyor ama Çanakkalede ikamet etmiyor.. Orada olan bir arkadaşımız bu sorunları halletmeli ve en büyük problem şuanda benim düşüncem organizasyona katılım sağlıyacak arkadaşlarımızın dostlarımızın 1 gece konaklıyacağı en az sabah kahvaltısı olan güzel bir motel tarzı bir yerin sağlanması.... Yani uzaktan o tarafa ulaşmamız zor. Tamam bizler bölge temsilcileri olarak elimizden geleni yapıcaz ama uzakta olmamız elimizi ayağımızı bağlıyor malesef...
Abilerim Çanakkale'de 3 yıl görev yaptım ve her sene yapılan festivallerde Çanakkale Fiat bayisi Miller Oto tanıtım için müthiş stantlar ve sponsorluklar yapıyordu...Hatta konser platformu kurdurup grup bile çıkartıyordu o kadar yani...Türkiye'nin hiçbir yerinde görmediğim tanıtım ve sponsorluğu ben Çanakkale Fiat bayisinde gördüm kesinlikle ordaki bayii ile temasa geçilmeli bence hatta bu organizasyon olayını bizzat kendileri yapsınlar...kendileri de süper tanıtım yaparlar insiyatif ve neler yapılabilir onlara teklif edilebilir...Kesinlikle Çanakkale Fiat bayiii Miller Oto ile temasa geçilsin hem tofaş a onlar aracılığıyla ulaşmamız çok daha kolay olur...