aman haa :D
Printable View
aman haa :D
:):) Ahmet kardeşim bu sayfayı sürekli takipteyim ve organizasyonunuzu beklemekteyiz... Haberiniz ola... :):)
Ahmet kardeşim naptınız Yalova için bir organizasyon hazırlığı içine girelim yavaş yavaş.. Geçen bizim piknik buluşmasında dile getirdim ve buradan katılım var bayaa. Ona göre bir organizasyon yapalım diyorum.. 7 yada 8 ağusto olarak belirliyelim bence.. 8 Ağustos gayet güzel olur diye düşünüyorum... Haberlerinizi bekliyorum.. Şimdiden program yapılmalı ki herkez kendini ona göre ayarlasın... Sevgi ve saygılarımla...
merhabalar ben yalovadan mustafa. bir buluşma olursa seve seve katılırım. saygılar.
Merhaba mustafa.. Taa 2 ay önceden güzel ilimiz yalovayı gelip görmek isteriz dedim ama Yalovalı forum üyelerimizden ses seda çıkmadı...
merhaba orçun abi.forumda daha yeniyim. diğer arkadaşlarla tanışıp bağlantı kurup bir organizasyon yapabiliriz. saygılar.
Güzel bir organizasyon yapabiliriz.. Ama Yalova'lı arkadaşlarımız galiba katılım sağlamıyor... Bak yenisin toplantılarımızı vs takip et.. 9-10 Ekim Eskişehir Buluşmamız var..