hayranım bu araçlara ya
Printable View
hayranım bu araçlara ya
Birçok seçeneği var. 1.6 olanları supermirafiori diye geçiyordu sanırım. 2.0 2.2 ve 2.5Tc motorulu üstten çift eksantrikli turbolu modelleri var. Eskiden bendede vardı İtalyan bir 131 131 forumunda bir kaç arkadaşımızda vardı. Özellikle mersinde bir abimizim vardı siyah içi krem deri döşeme:D bursada turbolu bitane beyaz vardı TR Tuning dergisine cıkan. Çok güzel araçlar. Ayarlı Direksiyona kadar vardı :D
Hey yavrum beee :D
1976 model 4 vıtes 2000 cc vardı bende ankaradayken buz mavisi..Şuan kayseride orda sattım ...
İnanılmaz guzel bır makına...Reımlerını bulabılırsem eklerım
bu arabalar başkaydı bea gerçekten o zamanlar yapılmış bir efsane..
WAlla bana bır tırcı arkadaşım vardı o satmıstı ..hatta bırazda kazıklamıstı ama bayada pahalıya satmıstım...ekzoz sesınden ıcerde konustuklarımızı duyamazdık
2000 cc üstten cift eksantrik bide t stopsa tadından yenmez yau :D :D
kullanım zevkini doruğa taşıyan bir araç benim için
Ewt gerçekten güzel bir araç.
Bizim dükkanda ön tarafı masa olarak kullanılmakta...
bu arada biliyorsunuz fiat 500 geri döndü, grupanya'da da bir fırsat gördüm düşünenler bir baksın :) Grupanya! - FIAT 500 araç alımında 2000 TL
bu araç üsküdarda idi bir dönem doğancılar caddesinin gülü gibiydi nolduysa uzun zamandır ortalıkta yok şahini sevmeyen bazı arkadaşlara önerim işte bunlar şahinin atası :)
efsane
bir zamanlar murat 131 e binerken mirafiori ler hayalimdi.
çünkü spor salonunun sahibi biniyo ona ve herdefasında görürüm onu ondan öncede onun kırmızısı vardı yine tek kapı o adam bildiğim kadarıyla gümrükten hacizli malları takip ederek alıyo çünkü öyle çok var biraz para harcıyo biniyo o son miraforiyi nerden getirdiğini bilmiyorum enson satılık ilanda görmüştüm sahibinden.com da noldu bilmem sonra ayrıca bunların çakması yok sadece change olarak var oda şasi 131 motor mirafori :)
bide bunlara asıl f1 eksozu konsa ortalık yıkılır :) sizce
F1 egzos nedir?
bir nevi ses amaçlı manifolttan değil ağazdan düdük türü bişey ama gürültüsü devirde baya bi artıyo yani trafikte gidebilicek bişey değil el işçiliği komple ama herşey bi yana fiat 131 veya miraforinin dün gece atasını araştırdım ve buldum meğerse bu arabalarıda almanlar tasarlamış internette araştırın mutlaka bulursunuz ama fiat veya mirafori olarak değil seat 131 veya seat 124 diye bakın derim inanamaya bilirsiniz ama seat 131 diplomatic modeli seatın çıkardığı araç kökeni bu yani
ayrıca f1 egzoza küçük bi örnek
şahin vanalı f1 egzoz