arkadaşlar süper bir araba çok şık ve tatlı bir görünümü var.
Printable View
arkadaşlar süper bir araba çok şık ve tatlı bir görünümü var.
Fiorino çok güzel bi araç fena halde takıldım.Ancak kafamda soru işaretleri var özellikle çok hoplayıp zıplıyomudur yani arabaya göre konforu nasıldır.Kıyaslama yapabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.Test sürüşü ile bişey anlaşılmıyor kullandırdıkları yer 2-3 km bişe.
hakan fiorinoyu ben hiç kullanmadım ama arkadaşımda işden dolayı 2 tane var.birini iş için kullanıyor diğerine kendi biniyor.ben ona memnunmusun arabadan diye sorduğumda araba boşken arkadan çok ses geldiğini,onun dışında bir sıkıntısı olmadığını söylemişti.
Ticari araç olduğundan dolayı şehirler arası yolda normal hız limitinin altında kullanma zorunluluğu , şehir merkezine girme yasağı vs gibi sorunları var mı?
Arkadaşlar city paketli full bi tane aldım işyerime(29.000 ytl).görüntü züper ama tahmin edeceğiniz gibi biraz hopluyor.cargo suda var bende o böbrek taşı düşürtür.Ama city modeli biraz daha yumuşak.araba konforu beklememek lazım.Yakıt tasarrufuyla herzaman one çıkacağına eminim ama.4 ila 4.5 lt inanılacak gibi değil.yardırıyorsunuz 6 yı görmüyor.Hızlanması tehlikeli.Yerinde tutmak çok zor.ABS oluşu (hepsinde standart) cok güzel.
GP varken o hep malzeme taşımaya mahkum ama....:D
Anlaşıldı o zaman 100 ytl verip bi tane günü birlik kiralamak kullanıp neticeyi görmek en mantıklısı.Test sürüşlerinden bi halt anlaşılmıyor.
valla çok şık ve güzel bir tasarımı var ama küçük.... :D eğerki aynı tasarımı doblo ebadına getirirerse ozaman fiorinoyu kimse tutamaz..
Selam arkadaşlar 3, 4 tane adam gibi test sürüşünden sonra Fiorino Combi Emotion siparişimi verdim kısmetse ay sonunda elimde...personel indirmi ile birlikte 24,500 e aldım Fioyu...
Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler
Hayırlı olsun kasasız cezasız.