ankara kartaş satış temsilcisinden öğrendiğime göre Yeni bravo'nun yaklaşık fiyatları 32.000 YTL ile 60.000 YTL arasındaymış. ancak 60.000 YTL lik modellerin türkiyede satması zor diyorlar ve muhtelen getirmeyeceklermiş
Printable View
ankara kartaş satış temsilcisinden öğrendiğime göre Yeni bravo'nun yaklaşık fiyatları 32.000 YTL ile 60.000 YTL arasındaymış. ancak 60.000 YTL lik modellerin türkiyede satması zor diyorlar ve muhtelen getirmeyeceklermiş
Eğer 32000YTL ye 1.4 Fire 90bg baz donanımı satacaklarsa Tr de biraz zorlanırlar açıkçası.Bence en ucuzu 28YTL den başlamalı.
Araç görünüm olarak bence gerek Astradan gerekse Golf den oldukça şık.Ancak Tr deki şu yaygın inanış gereği: -amaaan Tofaş değilmi o kadar para etmez- fazla da satılmayabilir.Ben dergiden test yazısını okudum.Genel olarak beğenilmiş.İç ve dış dizaynın şıklığından bahsetmişler.Donanım ve bagaj hacminin(400lt.) , yol tutuşunun iyi olduğunu iç mekanın belirli yerlerinde kullanılan plastik kalitesinin de vasat olduğunu söylüyorlar.Ancak genel olarak iç mekan işçilik ve plastik kalitesinin(karbon görünümlü) rakipleri düzeyinde olduğu söyleniyor.
Direksiyon biraz hissismiş ve tepkileri canlı değilmiş.1.9Mjtd 150bg test edilmiş.Düşük devirde biraz hantal kalan motorun devirlendikçe açıldığı söyleniyor(Aracın ağırlığı 1360kg)
Motor gamı:
-1.4 Fire 90bg 128nm
-1.4 T-jet 120bg 206nm
-1.4 T-jet 150bg 206nm(230nm)
-1.9Mjtd 120bg 255nm
-1.9Mjtd 150bg 305nm
Arkadaşlar Yeni Bravo nun resmi sitesi bakmak isteyenler buyursun, tavanda JVC Lcd ekran...hoş olmuş:
https://www.fiatbravo.com/
valla oturaklı bı araba
hatları ve ıcı guzel ...
bakalım ılk lansman fıyatları genelde ıyı oluyor...
sitesini yapan webmaster'Lar iyi iş çıkartmışLar 3D efekLer süper
site mükemmel olmuş. Çok hoşuma gitti. 8O8O
1.9 dizel 150 HP nin torku süper ya.
Ama yine getirmezlerse tr ye??
Euro böyle giderse, (14900 Euro = 27.190YTL ) Bravo burada 30'dan başlayabilir. Tabi o donanım ve motorla.
30 zor esp ve diz hava yastığının standart geleceğine eminim ve herzaman olduğu gibi 32 diyorum.
haziranda gelir umarım ama ağustos a da kalabilir.
1.9 mjet gelmeyebilir onun yerine 2008 başı 1.6 mjet 120 ve 105 hp gelecek.
vergiden de kurtaracağı için bence bütün rakiplerini keser.
g.punto nun stratejisi uygulanırsa bravo da satar.
Arkadaşlar gerçekten dehşet bi araba yapmış bu italyanlar....
İnanılmaz beğendim özellikle 3 kapı olanı iyi tutulacak gibime geliyoo...:)
35000 ytl ye 1.6 mj gelsede millet gider 40 bin lira verir trend focus tdci alır bomboş biner gene de almaz bravo yu. bi arkadaşıma söyledim araba alma şimdi bravo yu bekle diye. bana olmaz onlar çok yakıyo diye bravo hgt yi örnek gösterdi. daha ne olsun artık...
gerçekten çok süper bir araba olmuş araçtan daha süper bir şey var o da sitesi mükemmel 3D uygulaması var reklamlar ve pazarlamada bu kadar süper olursa bize sadece yollarda bol bol selam vereceğimiz bravolar kalacak
Gerçekten dehşet bir araba olmuş.
Türkiyede bu gidişle tofaş önyargısını silecek yavaş yavaş bu araçlar.
Gp ile bunu ispatladığına inanıyorum ben.
İnşallah bu başlık GP ye ihanet gibi olmuyordur :D
Bravo Nun Direksyon Simidi Cok Guzel
El Freni Direksiyon Simidi Ve Vites Topuzunu Gp Ye Takabilirmiyiz Acaba :d
ben bindim onu söyleyen arabadan anlamıyordur hayatımın en hızlı günleriydi hala özleri makineyi çünkü o bir araba değil cep roketi ne 206 ne 106 ne astra gsı ne saxo ne de honda hepsi remus egzosumu görmüştü 2.0 155 hp kesici 7200 devirde giriyordu komple orjinal bodykit remus egzos spor helezon yaktığı her damla helal olsun olsada binsek
Bizim insanımızda malesef çok saçma istekler var.
sebebi de teknik yetersizlik.
bir araç hem ucuz hem de rakiplerinden kaliteli olucak.
süratli olucak ve az yakıcak.
Fiyat&performans kavramı bir türlü oturmuyor.
yakıt tüketiminin hassasiyeti bir türlü oturmuyor.
otomobil programı diye hangi mankende hangi cip var bunu gösterirlerse elbet böyle olur.
kimseyi de suçlamıyorum .