Fren yapıyor kısmını açar mısın?
Merhabalar. Aracımda bir problem var başına gelen var mı diye sormak istedim. Şimdi aracın başta km sayacı yanıp sönüyordu. 100.00 e yeni girmişti. Yarım gün öyle gezdim. Sonra düzeldi. Ardından araca Amerikan park taktırdım. Hiçbir sıkıntı yok. Arıza lambası yakmadı. Aradan 1-2 ay geçince arka stop lambalar yanmaya başladı. Fren hidroliği seviyesi normal. Fren müşürüne de elektrikçide baktırdım. Kabloyu söktü lambalar hala yanıyor müşürden değil bu dedi. Araçta ayrıca ilk çalıştırmada 20-30 km hıza ulaşınca fren yapıyor. Debriyaj yapınca düzeliyor. Sizce bu araçta ne var. Ne yaptırmam lazım.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fren yapıyor kısmını açar mısın?
Bana hala müşürden miş gibi geliyor bir arkadaşım aracında bu problemi yaşadı araç 80-90 km hızla giderken kendiliğinden anlık frenleme yapıyordu fren müşürü değişince sorun ortadan kalktı.başka bi servise veya ustaya gösterin derim.
hadi lamba yanar anlarımda fren nasıl yapar pedala çökmeden
bence sorun ciddi olabilir yetkili servise bi baktırın sağda solda kurcalatmayın derim
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
sorunu çözünce burada paylaşın lütfen
hayırlısı olsun
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
İnşallah hocam. Yarın güncellerim
Abiler merhaba. Araç ile ilgili problem çözüldü. Araçta yorum yapan Han abimizin dediği gibi FREN MÜŞÜRÜ çıktı. Araçtaki tüm arızaları sonlandırdı. Fren lambaları söndü, 20-30 km hıza ulaştıktan sonra ki frenlemeyi kesti. Km sayacının yanıp sönmesini durdurdu. Ne mübarek bi şeymiş derdirtti resmen. Konya da böyle bir arıza yaşacak olan olursa Teknik-El Oto Tamir & Elektrik Servisinde itina ile yaptırabilirler.
Reklam olarak algılamayın. Gerçekten sorunu tek seferde çözdü abimiz.
Muhammed, paylaşımın için teşekkürler. Bazı arkadaşların "km sayacı yanıp sönme" sorunu için bu olayı anlatmakta fayda var. Birde araç bilgisayara bağlandı mı? Herhangi bir arızaya rastlandı mı?
Şu an için araç bağlanmadı. Yarın bağlanacak. Gelişmeleri tekrar konu açarak bildiririm isterseniz.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri