bu fiatın zırt pırt logo değiştirmesi hep garibime gitmiştir zaten... biraz istikrardan yanayım bu konularda... araba modeli gibi logo değiştirecek nerdeyse fiat kadar logo değiştiren başka bi otomobil firması varmıdır acaba çok merak ediyorum...
bu fiatın zırt pırt logo değiştirmesi hep garibime gitmiştir zaten... biraz istikrardan yanayım bu konularda... araba modeli gibi logo değiştirecek nerdeyse fiat kadar logo değiştiren başka bi otomobil firması varmıdır acaba çok merak ediyorum...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
benim bildiğimde fıat zaten belli araalıklarla logo değiştireceğini açıklamıştı eski logoları dönüşümlü olarak kullanacak diye biliyorum yeniden yapılanmadan sonra böyle bir karar alındı diye biliyorum gerçi akın arkadaşımız daha iyi bilgi sahibi olabilir
acaba direksiyon daki logo bize olurmuki sormak lazım
Peki birkaç örnek veriyim.
yeni bir spor otomobil gelicek.abarth ile ortak geliştiriliyor.
alfa ile ortak crossover projesi var.suv-sw arası bir araç
yeni 500 ün cabrio ve suv tipleri gelicek.
yeni bir mpv geliyor(bravo bazlı)
minicargo yu zaten herkes öğrendi.o da ekim sonu kasım başı tanıtılıcak
lınea larınki uyuyor baktım ama aırbag le geliyor onun için kazalı bir lınea bekliyorum logoyu sökücem ya direk üstüne yada eskiyi sökücem zaten bende bitek o kaldı değişmeyen jantlar önler arkalr tam uyuyıor fark yok
Açıkcası zevk meselesi tabii ki, ama ben bu yeni logoları pek beğenmiyorum o yüzden hiç ilgimi çekmedi..
ama arkanın logosu biraz büyük geliyor tam bizim logoların yerine oturmuyor
Konu Dikici tarafından (15/09/2007 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
Birşey değil.
crossover alfada kesin ;aracın fiat versionu kesinlik kazanmadı.
500 cabrio kesin,suv için bekleniyor.yüksek ihtimal eskisine sadık kalınarak o da
seriye girecek.
multipla yerine beklenen mpv basına göre kesin fiat net açıklama yapmadı.
spor otomobil için seri üretim kararı henüz çıkmadı.yüksek ihtimal seriye girer.
çünkü gp ve 500 abarth ın büyük ilgiyle karşılanacağı biliniyor.frankfurt fuarında abarth dönüyor sinyali verildi.(180 hp gp abarth ss)en geç mart gibi seriye girer.
daha sonra 1.8 jtb 230 hp alfa motorlu bravo abarth da eklenecek.190 hp 1.9 çift turbo dizel de bekliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri