tayfux Nickli Üyeden Alıntı
Emre bey bu forumda 3.seneme gireceğim ve 3 senedir farklı markalarda aracı olan arkadaşlarımız oldu ki şu anda benim astram var..2 tane punto kullandım en boşundan en dolusuna..burada her marka eleştiri sınırları çerçevesinde eleştirilir yada övünç sınırları içinde övülür yani bu forumda hyundai de övülür opel de wv de yeterki düzgün işler yapsınlar kötü iş yaparlarsa da eleştirilir..isteyen katılır isteyen karşı çıkar fakat kimse kimsenin aracına TENEKE diyemez..bu forumda hyundai olan arkadaşlar var ne yani çıksın mı forumdan yada arabam çok iyi puntodan sonra daha iyi geldi bana gibi bir cümle kuramaz mı? insanlarımız şu anda neden fiat a güvenmiyor? geçmişteki kuş serisi gibi araçlar yüzünden değil mi? peki sen neden hyundai yi sevmiyorsun? gemişteki accent serisi gibi araçları yüzünden değil mi? yani fiat ile hyundai kendilerini geliştirmişler ki bence şu anda i serisi mükemmel bir seri oldu acaba hiç gidip inceleme fırsatın oldu mu? motoru ile kasası ile şu andaki i serisi çok modern bir seri..ntv de saffetin garajı gibi çok güzel bir program var acaba orada hyundai ve fiat ın fabrikalarını izledin mi? teknolojilerini gördün mü? sen hyundai nin genesis modelini biliyor musun? ABD de o kadar firma varken yılın spor araç ödülünü aldığını biliyor musun? firmalar bu piyasada yarışmak istiyorlarsa kendilerini geliştirmeliler..fiat kendini geliştirdi kuş serisinden sonra gp,bravo,evo gibi araçların yanına mükemmel bir motor olan multijeti koydu ve hepimiz alkışladık aldın biniyoruz..hyundai de kendini geliştirdi ve i serisinin yanına çok güçlü 1.6 crdi motoru koydu yine birçoğumuz alkışlıyoruz fakat kalkıpta era ya TENEKE diyemeyiz çünkü onu da alan arkadaşlarımız var beğenenler var...kaldı ki o kalitede araç olsa bile bunu onların gözünün içine baka baka söylemek bize yakışmaz!!!