arkadaşlar bana göre en ilginç yanı şu my puntoların.pop easy lounge olarak satılcak ve pop un konsolu grande puntolarınkinin aynısı olucak.easy my life ın lounge de dynamic in ki gibi olucak..ön konsolları ...
Printable View
arkadaşlar bana göre en ilginç yanı şu my puntoların.pop easy lounge olarak satılcak ve pop un konsolu grande puntolarınkinin aynısı olucak.easy my life ın lounge de dynamic in ki gibi olucak..ön konsolları ...
Sayın İŞÇİ,
Lansman yapılmadığından net fiyatları bir türlü veremiyorlar. Sizin bir bilginiz varmıdır?
Bu fiat batsın arkadaş bir araçla bu kadar oynanmaz. şuanki aracım ilk ve son fiat marka olacak. bir daha fiat marka araç almakmı tövbe alacak olanlarada ısrarla almamalarını söylicem...
Aracın agzına yüzüne ne olmuş :) Bu fiat şaşırmış cidden hangi modelini güncellese iyice berbat ediyor,kaşıyla gözüyle oynuyor.Umarım bu versiyon üzerinde malzeme araklama olayına girmemişlerdir.Yanlız punto böyle giderse fiatta efsane olmaya aday
Dostlar yeni puntoyu inceledim, en dolusu dualogic paketlileri ile benim aracımı kıyasladım, benimkinin artısı yağmur sensörü ve iç dizaynı (bordo konsol-bordo kumaşlı koltuklar) yeni puntoda ise siyah konsul gri koltuk , onun artısı ise spor şase ve özel amörtisörleri var ...
gp ve evo karışımı bişi olmuş bu ya fena ya benzemiyor da evolar daha yeniyken fiatın yeni bir model çıkarıp kendi aracını baltalamasının ne anlamı var onu anlamadım farklı bir strateji...?
Fiatın stratejisi şu: Bir araç üretir 3.yılında makyajlar sonraki 5 yılında da kasayı değiştirir., punto evo 2009 sonu yani 2010 model olarak çıktı, 2010-2011 ve 2012 deyiz, 2016 da da kasayı değiştirip başka ad altında veya farklı kasayla çıkartabilir
Dikkat edin tüm modelleri genelde böyledir...