hadi hayırlı olsun suat
güle güle kullan kardeşim
Arkadaslar işim geregi bagajı büyük bir araba bakıyordum ve sonunda linea almaya karar verdim ve çarşamba günü 2010 model active plus paketli 46000 km de bir araç aldım.1.viteste biraz hantal ama 120 km de 2000 d/d çevirmesi cok güzel.genel anlamıyla fena değil,açıkçası t-jet imi her zaman ararım ama dizel ve bagaj ikilisi galip geldi.bu araçla ilgili dikkat etmem gereken hususlar varsa yorumlarınızıda beklerim.
hadi hayırlı olsun suat
güle güle kullan kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hayırlı olsun..
bence keyifli bir dizel araç...gule gule kullanın...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Hayırlı olsun
hayırlı olsun... güle güle kullan...
keyifli araba hayırlı olsun kasazız belasız.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
hyrli olsn
Kazasız belasız
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı olsun,kullanım detaylarını bekleriz.
FIAT LINEA 1.3 EASY
hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
arkadaslar cok tesekkur ederım.acıkcası yolda o kadarda kotu degılmıs.alırken tereddutle aldım ama artık hızlı gıtmedıgım ıcın benı tatmın ettı.T-jet imin bendeki yeri her zaman ayrı kalacaktır.yanılmıyorsam su an forumdan bir arkadasta diye biliyorum..kullandıkca yorumlarımıda yazarım..
acil chip lazım...
bence chip'e gerek yok.yarın servise gidip gaz pedalının sertliginin ayarlanıp ayarlanmadıgını araştıracagım.doblomun gaz pedalı bile cok yumuşak..
1 vitesteki hantallık, 2. viteste arabayı kaldıramama problemlerini chip yardımıyla çözdük. ayrıca 6 viteste 100 km hızla giderken vites küçültmeden 210 km hıza çok kolay ve nazlanmasız ulaştık. suan 140 beygirlik passat 2.0 tdi lar ile kafa kafaya yürüyoruz.
mehmet gazihan sagolsun.
Konu aposport tarafından (16/01/2012 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
biraz kullanayım duruma gore düşünülebilir.chip işleminde garanti bozuluyormu peki?
teorik olarak bozar ama pratikte bir sorun çıkarmıyor servisler. zaten çoguda chipli oldugunu anlamıyor.
acıkcası servisteki arkadaşla bir görüşmem lazım.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri