Çok kral ve asi bir duruşu var.Asaletli bir tipi var.
Printable View
Çok kral ve asi bir duruşu var.Asaletli bir tipi var.
tamam hocamda şöyle düşünmeliyi birde.
forddan nefret eden biri olarak şu an mevcut kasa mondeo ghia 2.0 tdci 45000 ytlye kadar alınabiliyorken ben bile mondeo yu tercih ederim.mantıklı olmak lazım tamam güzel araba bravo ama bir mondeo-avensis-civic hb veya c5 değil.o bahsedilen rakamlara bunlar alınabiliyorken ...
yani 45000 e satmak zor o aracı tr de.birde insanların kafasındaki fiat ön yargısı varken gerçekten zor.:innocent:
Fiat Önyargısı düşüncesine katılıyorum.Mondeo nun fiyatını bilmiyorum ama 45000YTL ye dizel Mondeo veriyorlarsa ben de alabilirim kesinlikle:)Ama bir de şu var full bir c sınıfı boş bir d sınıfının fiyatını geçebilir. Bravo nun baz donanımlısı Tr deki c sınıfının neredeyse fix fiyatı olan 32000YTL yi kesinlikle geçmez...
Alper resimler çok güzelmiş:)
Mevcut kasa ellerinde kalan son parti.adı üstünde eski kasa.45 e de veriyorlarsa iyi.
yeni kasa 1.6 benzinli mondeo 45 den başlıyor.
elma ile armut karşılaştırmayalım.
bravo bir civic hb değil demişsin.
civic hb den fazlası var.5 yıldızdan tut,yüksek torklu t-jet motorlara kadar.
üstelik 1.6 multijet de gelicek.
senin demek istediğin 45 milyar bravo için yüksek.
ben de diyorum ki aracın donanımına ve konumuna bak gücüne bak.
golf gt nin 53 milyar olduğu yerde elbet sport donanım 150 hp bravo 45 olur.
bunda garipsiyecek ne var? zaten bu tip az satılır.
bravo 31-32 den başlar gp kadar satmasada stilo dan başarılı olur.
çünkü gp ve linea gibi bir zemin üzerine geliyor.
fiat a önyargısı olan zaten fiat almasın.
fiat yıllardır ilk 3 sırada.bu kadar önyargı var da nasıl oluyor bu iş?
ayrıca tofaş ihracat rekorları kırıyor.fiat avrupada 6 .sırada.
önyargı falan yok.
fiat ın önünden geçmem diyen bir komşumu bayide yakaladım.:)
kaçıcak delik aradı
ürünler iyi ve gübvenilir olduktan sonra önyargı falan kalmaz.
Bu yıl yapılan satışlardada fiat 2.sırada.
Mondeo olayına gelirsek mondeo d sınıfı fakat 1.6 125 bg lik bir motora sahip.(Yeni kasa için konuşuyorum)
Fakat 1.6 motorlardan çekilen eziyet ortada.1.6 passat,vectra,laguna gibi araçlara sahip olupta motordan şikayet etmeyen var mı?Yok.
Mondeo 125 bg olucak ama nolursa olsun 1450 kg lık bir arabayı 0*100 de 12 saniyelerden aşağı kaldıramaz.
Ben gitmeyen bir arabayı alacağıma,c sınıfı yeni ve belki mondeo da bile olmayan özelliklere sahip full,1.9 jtd motora sahip 150 bg bi aracı,poposunu kaldıramayan bi araca hertürlü tercih ederim.
Adı mondeo olsada yolda gitmedikten sonra hiçbirşey farketmiyor.Ayrıca 45000 ytl gibi bir fiyatta bence çok uygun.
1.4 tsi lar,civic hb,leon 1.9 dizel, gibi arabalara bakıldığı zaman taban fiyat neredeyse 45000 ytl.
Ben gp dan sonra fiata güveniyorum.Ve ilerde alıcağım arabada bravo olucak.
Arkadaşlar bu arabanın fiyatını alfa 147 lerle kıyaslayın.En düşüek Bravonun 42 milyar olacağını duydum.
arkadaşlar çok aykırı ve dikkat çekici bi tasarım mükemmele yakın... ben yine fiatın bu tasarımı ve t-jet motoruyla fark yaratacağına inanıyorum...gp kadar olmasa bile ciddi bi satış rakamına ulaşacaktır... kaldiki lineadan daha başarılı bence tasarım olarak... lineayıda geçecektir bence...yalnız tasarımından çok etkilendim asil ve yırtıcı bi duruşu var...
Dostlar Ağustos sonuna doğru bravo çıkıyormuş öylemi bir fiat satış elemanından bilgi aldımda sizlerede sorayım dedim.Doğruluk payı varmı?Bu Koç bravoları kuluçkayamı yatıracak biran evvel satışa çıkarsa ya.Bakınız ford hemen pazardan pay almak için mondeoyu piyasaya sürdü geç kalacak gibi bravo yada bir bildikleri vardır?
Değil mi!
aracın baz fiyatı eğer 42000ytl olursa bu araç satmaz..çünkü diğer araçların fiyatları 30-35 den başlıyor..
Bilmiyorum ama sanırım fulleri 42-43'e dayanır gibime geliyor araba kral çünki fiat.it sitesindede euro bazında satışları o fiyatlara denk geliyor.
31 milyardan başlayacak bence.
fiat'ın italyadaki sitesi ile bizim buradaki fiyatları karşılaştıralım. 1.3 Dizel Active'in , buradaki kampanyalı internet sitesi fiyatları fiat'ın italyadaki fiyatlarınından 1000-2000 ytl daha pahalı. Ama bu fark motor düşük olduğu için düşük bir fark çünkü 1300 cc motorun ÖTV'si düşük. Fakat Bravo'nun motor seçeneklerine bakırlırsa, 1.4 benzinli dışında 1.9 dizel motor seçeneği var. Bravo bu dizel motor ile türkiyeye gelirse ÖTV oranı çok yüksek olacaktır. İtalyade en düşük dizel motor 34000 YTL'ye denk geliyorsa burda bu motor ÖTV'den dolayı 39000-40000 YTL 'den aşağı olamaz die düşünüyorum.
Bravonun benzinli turbo modelleri gelecek türkiyeye 1.9 dizel geleceğini pek zannetmiyorum satarmı satmazmı orası meçhul.
120 hp t-jetleri bekliyoruz bakalım kaçtan satışa çıkacak.Aynı motorlar lineadada olacak ekim 1den itibaren sitesinde öyle yazıyor.
Bravo nun 1.9Mjtd leri Tr ye gelmez.1.4, 1.4T-Jet ler ve ileride 1.6 Mjtd ler gelir.Belki Tr ye özel 1.3 Mjtd ler de gelebilir şimdilik...
AutoWeek.nl - Prijs Fiat Bravo 1.4 T-Jet bekend
Acaba diyorum bu linkteki bravo için yazılanlar doğru sanırım 1.4 t-jet motorlar çıkmış 230nm ve 150 hp sizce nasıl buldunuz?Linkte bakarsanız fiyatlarına buradada aynısı gelebilirmi acaba?
Okuyamayanlar için sayfa açılmıyor:
Fiat heeft de prijzen van de Bravo 1.4 T-Jet bekendgemaakt. Dit is voorlopig de sterkste benzineversie binnen het Bravo-gamma.
De 1,4-liter turbomotor levert in de Bravo 150 pk en 206 Nm koppel. In de Sport-uitvoering heeft de 1.4 T-Jet-motor een koppel van 230 Nm. De motor is gekoppeld aan een zesversnellingsbak.
De acceleratie van 0 tot 100 kilometer per uur kost 8,2 seconden en de topsnelheid ligt op 212 kilometer per uur. Het gemiddeld verbruik bedraagt gemiddeld 7,1 liter per 100 kilometer en de CO2-uitstoot bedraagt 167 gram per kilometer.
De basisversie heeft de Dynamic-uitrusting en kost 22.795 euro. Daarboven vinden we de Edizione Prima, die voor 24.195 de uwe is. De toppers zijn de Sport en de Emotion, die respectievelijk 25.595 en 26.395 euro kosten.
Daarnaast zijn er nu twee nieuwe opties beschikbaar voor de Bravo: bi-xenon lampen (995 euro) en een pakket met achterspoiler en zijskirts (470 euro). De nieuwe uitvoeringen zijn per direct te ellen.
Fiat Grande Punto 1.4 T-JET
Ayrıyettende Fiat Puntonun 1.4 T-JET motorlusu sanırım buradada açıklamalı ama anlayana tabiki :D
Arkadaşlar almanyada 1.9 motor seçeneği yok 1.4ler var tjetler fiyatları ise emo 21.400 sport 21.500 nasıl fiyatlar bizim buradada böyle olurmu?
Bu arada punto T-JET motoru 17.000 euro.
Arkadaşlar yeni bravonun fotoğrafları geldi sıcak sıcak buyrun.
Multijet 1.9 da 120 e 150 CV e benzina 1.4 16v da 90 CV, una nuova generazione di propulsori a benzina sovralimentati denominati T-JET 1.4 Turbo da 120 e 150 CV da 14.900€ a 22.800€ della SPORT
Motor seçenekleride çıktı piyasaya üretilmeye başlanmış bile.Almanyada bir arkadaş görmüş t-jet 150 hp birkaç tanede 2. el çıkmış piyasaya.Avrupa bu arabanın tadına baktı bile bize hala gelecek vay anam vay.
https://images.newcarnet.co.uk/roadt...vo_07_5_RT.jpg