olsun içinde olması önemli :D 8 saniye felanda tatmin edici bir süre wooow :D
Printable View
Bu aradaaa kendisi 160lık roccoyu zorlar hatta aracın durumuna göre öttüreblir efeeem :D
Not: Filtre sesine dayanamayıp soğukken yüklenip krank dahil parçalayan bir abim var yani hastalık aşk bağımlılık bu makinalar :D
Varan 1: Fiat Tipo 2.0 16v sedicivalvole sound - YouTube
aynı araç varan2: Fiat Tipo 2.0 16v sedicivalvole 0-170 - YouTube
İyi seyirler :D
şahane araç çok severim..çocukken hayalimdi ya =)
Eski sistem şamandıralı :D Araba öyle bi oturtuyorki yüklenince rampa inerken hareketlenen ibre gazlarken bile oynuyor :D Gerçi böyle abanırsan E ye gelirim boş kalır depon ha uyarısı gibi bişey de olabilir :D
maşallah, makina süper!
Güzel araç...sırf binmeye bizde düşünüyoruz temiz bir tipo mpı motorlu...
Tempra ile birlikte FIAT ı türkiyeye tanıtan benimseten araçdır tipo.Aynı zamanda ilk aracımdır. :) Gözüm gibi bakar çok severdim... Allah kaza bela vermesin.çok güzel duruyor.
iyi dilekleriniz için tşk ederim. 12 Litre civarında LPG tüketimi var. Araç benim için çok değerli. Gereksiz zorlamalara gerek duymuyorum. Uzun yolda yüklenirim tatlı tatlı devirlendiririm. Gereksiz yüklenmeler cüzdana zarar.
Ama bi sedici ile yürümeyin. Arabanızdan soğutur sizi. :)
abimiz bilmiyo olabilir mertcim tartışmalık bi konu yok zaten =) aracınızıda çok beğendim...aracım biraz yüklü malesef stock değil..stock t-jet bulursanız yine yürürüm 4. vitese kadar kafa kafaya gider hemen hemen sizinle =) ukalalık olarak algılamayın sadece çok tecrübem ve denemem olduğu için söylüyorum..tekrar yazıyorum bu araçları çok seviyorum ben..tipo sedicivalvole-bravo hgt vs..
profilde 120 Hp yazıyordu ona nazaran yazdım. Modla 170likse zaten bişi demek düşmez...