yok artık yaf napmış bunlar bu araba daha piyasada yoktur , fiat belki yenisini çıkaracaktır , bu araç üstünde sürüyle çizim var buda onlardan birisi , içi Evo olmuş klima GP kliması
yok artık yaf napmış bunlar bu araba daha piyasada yoktur , fiat belki yenisini çıkaracaktır , bu araç üstünde sürüyle çizim var buda onlardan birisi , içi Evo olmuş klima GP kliması
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
...
Konu mix tarafından (28/05/2011 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
brezilya için olabilir
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
önden iyi de arkası çok kötü...
Keyif BMW'Dir...
Palio'nun bilindik çizgilerinden ve karakteristiğinden çok uzak. Arkası Dacia Stepway gibi olmuş
GP in mirror is faster than they appear !
bence dırek evo olmus... tıpkı polonun golfe benzemesı kadar eskı jettenın passata benzeesı kadar ve sahının dogana benzemesı kadar(bıraz abartı oldu ama) benzemıs nerdeyse...
güzel birşeye benziyor 2012 de mi gelecekmiş ülkemize yoksa yine ülkemiz mahrum mu kalacak?
eğer ilk resim gerçekten yeni palio olacaksa valla bence palio puntodan daha güzel olacaksanki bravo dan esintiler var gibi geldi bana.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
ilk resim punto kasası kapılar camlar lastiklerin üst kısımları ben Puntoyum diye bağırıyor içine bakınca direk Evoyu gördüm bunlar bence shop fotoğraflar birileri Palio tasarlıyor gibi. gerçek olduğunu sanmıyorum
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
palio nun bu kasası türkiyeye gelirse tuttar bence
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri