Geniş lastik ve yay ile bence feci olur .
Geniş lastik ve yay ile bence feci olur .
Bugün okulda öğretmenler odasında haber patladı.Gazetede gören millet merak içinde gidip bakmaktan falan söz ediyordu.Astra-eski kasa focus olan arkadaşlar gazeteden bayıldılar,bu araç da çok satacak...
Burada olup olmadığını şimdilik bilmiyorum ama meraktan çatladım bak şimdi,gidip bakacam yavv...
Yalnız çöl grisine takılmış durumdayım,İtalyanlar ya çölü bilmiyor yada griden haberleri yok...
Aynı markanın C sınıfı aracının donanım olarak B sınıfı aracından zayıf olması kabul edilemez bence. Üstelik 1.5 sene sonra piyasaya sürüldü Linea. yağmur sensörü bilmem ne haricinde bir artısı yok maalesef. Dynamicte otomatik klima yok. Activede yan aynalar manuel. ESP ASR Hillholdervs. yok. Tamam hedef GP gibi Avrupa değil belki ama artık orta halli ülkelerin müşterilerinin de beklentileri arttı. O kadar sakladılar iç mekanı bişey var gibi ama sonuç ne, GP nin aynısı. Kötü mü ? Değil, şık olmuş. Ama milleti beklentiye soktular bu konuda.
Batı Avrupaya da ihraç edilecek bu araç ama bu donanımla zaten çok dar olan sedan pazarında pek satamaz. Hele ESP olmadan çok zor işi orada.
İyi şeyler de var tabii. 1,3 MJet durumu kurtarır.
Dynamicteki jant kapakları güzel olmuş.
Renk seçenekleri de güzel.
Bagaj hacmi iyi, döşemeler de hoşuma gitti.
Bu arada dizel motor kaç vites? 5 mi 6 mı?
Korhan
mjet 5 vites.
gp de emotion çok satmıyor ama linea da emotion iyi satar.
megane da esp mi var da satıyor.
bu ülkede esp yi elektrikli direksiyon sanan galericiler var.:)
eps
tofaş zamanı gelince onu da koyucak.
corolla da esp alabilmek için gitti 45 milyar.
Manuel 5 vites
Otomatik 6 vites (ekimde)
Ali aynalardan bahsediyor anladığım kadarı ile,vitesden değil...
aynalar 5 vites mi :D
Yahu aynalar elektrikli değil. mekanik olarak kontrol ediliyor. manuel dediğim o. :)
Sen de elektrikli olanı alırsın.
zaten almışsın:)
Evet Active modelinde yan aynalar elle ayarlanıyor. Ayar kolları değişik bir yere konumlandırılmış, direkt olarak aynanın arkasında değil.
Arkadaşlar biraz önce tempsty arkadaşımızla zeynep in yanına gittik linea yı görmeye kesinlik le alabileceğim bir araba değil vasatın altında bana göre kendi şahsi fikrim yada beklentim çok yüksekti şimdi size izlenimlerimi şöyle sıralayım.
Araç dış görünüş güzel sis ler yok farlar on numara bagaj hacmi onbir lastikler prelli iç donanım city yok direksiyon kumanda teyp yok orası çok komik bir şekilde boş sadece kumandaya benzer bir iz var . Bagaj açma düğmesi yok arka cam manuel aynalar manuel ve komik gösterge tamamen hayal kırıklığı sağ tarafına bozuk paralık konulmuş iyi düşünce iç dizayn tamamen gp yani hoşuma giden bir tek logosu
Ben pek memnun kalmadım ne ümitlerle gitmiştim belkide beklentim çok yüksekti o yüzden hayal kırıklığına uğradım city direksiyon bile yok yaw bırak abs koyduklarına sevinelim
Bir de ben inceleyim bakalım:) Linea burada üretildiği için donanım özellikleri ya da farklılıkları Albea-Palio ya benziyor galiba.Alt modelde manuel aynaların olması gibi...
ben beğenmedim arkadaşlar dışı dan başka hiçbir yerini beğenmedim alt versiyon çok alt yaww
Düz donanım mercedes de incelesen hayal kırıklığına uğrarsın.
emotion a baksaydın keşke(bayide henüz o da yok demek ki)
geçen biz de c serisine bakmaya gittik.
yüksek beklenti ile gidip koltukları elle ayarlıyınca .bir de göstergeleri görünce
nerde o eski mercedesler deyip çıktık.
evet aynen öyle oldu yüksek beklentiyle gitmemek gerek zaten iki araç vardı biri yine elle tutulur city ondada yok am abağaj açma düğmesi var 4 cam blue me activde bagajı dahi arkadan açıyorsun anahtarla
Yanlız şunu söyleyeyim linea çok iyi modlanır.kafamda öyle bir araba var ki
nasıl anlatsam bilemiyorum.