Yeni scudo oldukça güzel. Traffice beş çeker kanımca.
Fiat bu işi öğreniyo gibi ne dersiniz??
Printable View
Yeni scudo oldukça güzel. Traffice beş çeker kanımca.
Fiat bu işi öğreniyo gibi ne dersiniz??
Bugün beylikdüzü Birmot'da yeni Scudoyu gördüm gerçekten muhteşem bir araç biraz basık ama transporter ve emsalleri genişliğinde benim gördüğüm 120hp lik multijet di iç dizaynı gösterge tablosu harika bir aile vanı görünümündeydi sanırım fiatın ilk tanıtım aracı yanlarında ödül kazandığına ilişkin yazılar vardı kullanıcının yaptıgı yorum ıse(ki fiat çalışanı) binek otomobilinden daha rahat daha işlevli ve daha hızlı olduğu idi .Sanırım tr dede bu yıl gözleri kendisine sabitliyecek ve biz yapana kadar en iyisi şimdilik bu diyenlere fark atacak.
katoloğunda 400 Nm yazıyordu torka(120 hp)...küçümsenec ek bir performans değil...cam filmi ile vip yapılırsa üstüne araç yok bence...konforlu bir araç...
Bence de çok hoş bir araç olmuş. Görünüm olarak transporter ve vito yu andırıyor bu da gayet güzel.
araba güzel bende gördüm
Konuyu açtığımı bile unutmuşum:) Scudo ödülüyle oldukça idaalı geliyor.Tabi uygun fiyat-donanım oranına sahip olmalı ilk başta...
bende inceledim çok güzel ve kaslı hele bir fıorıno varki kerata çok tatlı hani ailenin en küçük çocuğunda böyle bir şiirnlik keratalık hafifte fırlamalık olur ya aynen öyle strada palıo van fıorıno doblo scudo ducato tam bir kare as fıat yapana kadar en iyleri bunlar son nokta bence gerisi abesle iştigal
Scudo'nun satacağını hiç sanmıyorum. İşin içine pejo parçaları sokulmuş çünkü. Teyp,yol bilgisayarı,klima hepsi pejonun bayağı tasarımları.
Dış görünüşü de güzel değil. Transporter ve Starex varken Scudo alan olmaz.