pilotender Nickli Üyeden Alıntı
Fatihcim ben cumartesi servise götürdüm arabayı Tokat'ta. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişti. Kışlık cam suyu koydular. Antifiriz ölçümü yapıldı -35 e kadar sorun yokmuş. Kapı ayarları bozulmuş onları düzelttiler. Kapı fitillerine silikon sprey sıktılar sabahları donmayı engelliyormuş. Alt takım kontrolü yapıldı; onlarda da problem cıkmadı. Bahsettiğimiz gıcırtı sesini de kestiler. Ben tüm bu işlermler yapılırken aracımın başındaydım. Beni çıkartmak istediler bekleme salonuna ama ben cıkmak istemediğimi ve başında duracağımı söyledim. İzledim herşeyi. Gıcırtı sesi gerçekten de gaz pedalının üstünden bir yerden geçen iki kablo demetinin birbirine sürtmesinden kaynaklıymış. Hallettik. Arabayı alırken ilk bakım ve haziran ayında boya koruma ücretsiz diye anlaşmıştık. Bir kuruş vermedim bu işler için. Sadece, motorun altına karter koruma taktırdım ve ona 70 lira verdim. Plastik değil, sac olanlardan taktırdım. Eğer sen de taktırmadıysan tavsiye ederim. Dandik bir malzeme değil taktıkları benim çok hoşuma gitti şahsen.