Emotion aldım Buğra.
Bakalım fiyat ne gelecek.Ama 35 i geçeceğini sanmıyorum.
Printable View
Emotion aldım Buğra.
Bakalım fiyat ne gelecek.Ama 35 i geçeceğini sanmıyorum.
abi yanlız göstergeler gerçekten de süper.
yakından görmenizi isterdim.
iki göstergeyi de yakından inceleme fırsatımız oldu vadiyle.
şayet bizim gp lere uyumlu olsaydı.
vadi de ben de ne yapıp edip birer tane alacaktık.
şaka bir yana çok şık ve güzel görünüyorlar.
göstegenin çizgileri çok güzel gplere olsaydı süper olurdu.
,
gösterge iç dizaynı gp'ye uymuyomu
linea geldimi türkiyeye . birşeyden haberimiz yok yaw
Linea'nin 2 Mayis'ta Dünya Lansmani Yapilacak.150 Araç Test Edilecek Polenezköyde Aktiviteler Yapilacak.ve Ilk Defa Canim Türkiyem'de Bursa Tofaş Fabrikada üretilecek
valla 150 hp tjet dusunmuyorlarmıs ama zamanla degısebılır :D bu arada. gostergelerı cok denedık ama olmuıyor verı yolları farklı ama uzerındekı kasayı alıp bızımkılerın uzertıne monte edebılırız :D
gp ye çok güzel oldu.
acayip yakıştı ama ne yazık ki çalışmıyor.
yanlızca ışıklar yanıyor o kadar.
yanlız vadinin de yazdığı gibi çerçeve ve kasa kullanılabilir.
süper de olur ama.
Cok guzelmis gostergeler...
yazılım yüklenmesi gerekiyormuş aynı şey daha önce bir focus ta olmuş serviste bahsettim de bu gösterge konusunu
bundaki işlem yanlızca yazılımla halledilebilecek birşey değil alperim ya.
bayağı zor ve maliyetli senin anlayacağın.
Yıldıray işte ende o yüzden komple Lineayı aldım.
Baktım göstergeleri alıp yapmak maliyetli bende arabayı komple alayım dedim.
hehehehehe
bu otomatik line duologic yani grande ile aynımı yoksa yeni bir şanzımanmı kullancak????bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz otomatik araç almak üzereyim..
Genel bölümündeki Linea konusunu takip ederseniz detaylı bilgi alabilirsiniz.
Arkadaşlar iyi günler ben bu blue & me nasıl kullanılacak yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok sevinirim.
merhaba Ayhan Bey umarım açıkça anlatabilrim inanın uygulaması anlatmaktan çok kolay :) ben kurcalayarak bulmuştum önce telefonunuzun bluetoothunu açın ,sonra direksiyonun sağında telefon işaretli tuşa basıp yeni eşleştirme yada telefon ekleme gibi sesli sistem bir komut veriyor eklemeyi okeyleyin arabanın gösterge ekranında şifre belirecek şifreyi telefona girerek telefonu tanıtın daha sonra kullanırken yine telefon tuşu ve oklarla istediğiniz menüye ulaşabilirsiniz yada telefon tuşuna basıp yükses sesle yardım et deyin sesli komut sizi yönlendiriyor istediğiniz menüyü onaylayın ( Örneğin ;telefonla ilgili birşey yapmak istiyorsanız telefon diyerek)komutu onaylayın sesli sistem yönlendiriyor ztn
müzik dinlemek içinde ;flash belleğinizi torpida gözündeki usb girişine takın direksiyonda ki src tuşundan media player menüsüne girin oklarla istediğiniz şarkıya ilerleyebilirsiniz media playera sadece direksiyon tuşlarıyla hükmedebilirsiniz teypteki tuşlar media playerdayken şarkı yı ileri geri alamıyosunuz fakat sesini açabiliyorsunuz media playerdayken direksiyonda ki telefon tuşuna basıp ses komutu ile ileri derseniz bir sonraki şarkıyı geri diyerek bir önceki şarkıyı ,dur diyerek te durdurabilirsiniz ve şarkı bilgileri diyerek gösterge ekranında şarkıyı kimin söylediğini görebilirsiniz
kolay gelsin bi problem yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım yine iyi akşamlar
Blue&Me sonradan takılabilir demişti sanki bir arkadaş, doğru mudur? Maliyet bilgisi olan var mı? Direksiyondaki tuş basit bişeydir sanırım. Arabam dinamik.