beklicez sorucaz görücez :)
Printable View
bu aracın abarth olmadığına dair iddaya giren varsa
özelden ulaşsın =))
ben abarth değil diyorum
paliolar dehşet gidiyor ama maalesef durmuyor o yüzden çoğu hasarli araç:)
Ayrıca Türkiyede Abarth'da Var Bknz : Fiat / Stilo / 2.4 30V Abarth / Türkiyede alabileceğiniz TEK Stilo 2.4 s&s ABARTH sahibinden.com'da
arkadaşlar bu araç tabiki abarth değil. yanlış hatırlamıyorsam saffet üçüncünün başını çektiği ve o dönemde fiatın türkiyede ve yurt dışında rallilerde ve pist yarışlarında varlık gösterebilmeleri için yüzdeyüz türk mühendislerce hazırlanmış palio kit car bu araç. 2000 yılların başında yarışmıştı volkan ışık tarafından . 1600 cc ama beygir gücü nü tam hatrılamıyorum fakat 200 beygire yakındı. tabi hatrılarsanız avrupada da eski kasa punto kit car yarışıyordu. bu özel araçları fiat işi bittiği için piyasaya sattı. hatta körfez pstinde düznlelnen palio cup araçları bile teker teker yarış halleriyle satılığa çıktılar ilanlarına rastlamış ama yarış için homologe edildikleri için caddelere çıkamayacakları belirtiliyordu. ama bu araç gerçekten orjinal ve gerçek. çamurluk davlumbazları dahil bir çok yeri el yapımı.
Paliolar, Grup N, Kit Car ve en son S-1600 olarak farklı güçlerde pistler için üretildiler. Bu ilandaki kırmızı araçta bundan 4 sene kadar önce Anadolu yakasındaki servislerden birinin sorumlusu olan Derya beyin mk1 1.6 16V'i mk2 sporting haline getirdiği proje arabası olabilir. Motor parçalarıda yurtdışından getirtilerek toplanmıştı. Benim topladığım 1.6'nın eibach yaylarıda PalioCup'tan çıkmaydı. Yay bulmak mümkün değildi hakkaten, hatta sonraları Grande'lerin ön yayları sorunsuz, arka yaylarıda biraz oynamayla uydururak idare ediliyorduk :D
tam olarak bilmiyorum ama abarth deyil sonuçta ayrıva yukarıda verilen stilo da abarth deyil
Nasıl Değil abi ya ben hiç 2.4 30V stilo görmedim hatam olabilir ama adamda anlatmış orda Abarth Gibi sanki :S
abarth bukadar ucuz olması çok zor bir ihtimal yukarıdaki fiyat normal stilo fiyatıyla aşağa yukarı aynı abarth en azından bir marka değeri vardır ne bilim Ferrari gibi McLaren gibi
ilanı verilen stilo için konuşuyorum, arkadaşlar şakamı yapıyorsunuz selespeed şanzıman ve abarth ne alaka diye sorarlar :D
logolarda puntonun logoları stilo zamanında bu logo yoktu zaten.
araç tabbiki abarth değil,mk1den mk2'ye çevrilme 1.6 16v.yapım aşamaları linkte;)
https://www.youtube.com/watch?v=MypMZkBsIB4
hadi buyur ben demiştim araç abarth deyil diye bu aracı bedavaya vercekler bana yine almam bunun oynanmayan yeri kalmamış
zanetmiyorum bu tür araçlar genelde hep sorun çıkartırlar arkadaşımda 92 model şahin vardı 2000 li yıllarda oda bunun gibiydi oynanmamış yeri kalmamıştı tamirciden çıkmıyordu arkadaş en sonunda hurdaya verdi aracı
Ir zamanlar bende de vardı boyle bir tane gayet dınamıc ve seri bir arabaydı.yakıttıda fena değildi...ogünlerim güzeldi...ama şimdi punto ile dahada güzel...