Little F.K Nickli Üyeden Alıntı
3 ay uğramadık fanatizm almış başını gidiyor. Teneke mi diyen ararsın, koreli diyen mi ararsın Sonatayı işin içine katıp bilen, bilmeyen mi ararsın...
2'si farklı amaçlara hizmet eden araçlar. Tabi ki Era, GP'nin yanında performans hariç esamesi okunacak bir araç değil. Ama neye hizmet edicekleri önemli. 2'sinin üretim amaçları, hedef kitleleri çok ama çok farklı.
Bir kere punto hem sportif, hem çok daha modern bir iç tasarıma sahip, daha yenilikçi çizgilere, 18-35 yaş arası kitleye hitap eden, ve gerçekten İtalyan tasarımının güzelliklerini insanın gözüne sokmayı başarabilen bir araç. Ekonomi, tasarım, vs herşey yerli yerinde.
Era ise, daha çok şirketler için birebir, Türkiye yolları için birebir, gerçekten yürüyen ve motor aksamı olarak çok sağlam araçlar. Dikkat edin şase yada güvenlik unsurlarından bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Yada maddi durumu çok iyi olmayan ama 2-3 çocuklu aileler için yada emekliliğini almış amcalar için gayet güzel, sağlam ve servisi gerçekten ucuz bir araç.
Punto ise daha nazik, daha bilinçli ellerde kullanılması gereken bir araç. Daha kibar dağa bayıra sürülüp kabaca annesi ağlatılmaması gereken bir araç :)
Eğer henüz araç almadıysanız, hyundai'ide Punto'nun karşılığı ancak i20'dir, Era'nın Fiat'taki karşılığı albea'dır.
(Dipnot: Sonata, i-30, ve i20'ye binmeden bütün Hyundai'leri teneke diye nitelendirmek çok yanlış, ben yanıldım sizde yanılmayın, Genesis'i katmıyorum bile)
Benim tercihim tamamen tasarımdan dolayı, GP'dir, onun haricinde bu sınıfta Corsa yada Fiesta'dır.