Gençler motoru bencede oldukça başarılı fakat karoser için aynı şeyi söylemek çok güç.Klasik japon tenekesi.Zaten japon araçların birçoğunda motor ve yürüyen başarılı iş kasaya gelince durum değişiyor. Bu da dedenizin yorumu...
Printable View
Gençler motoru bencede oldukça başarılı fakat karoser için aynı şeyi söylemek çok güç.Klasik japon tenekesi.Zaten japon araçların birçoğunda motor ve yürüyen başarılı iş kasaya gelince durum değişiyor. Bu da dedenizin yorumu...
abi yapmayın ya ben 1.4 lük dizel motorlu toyotayı test ettim,viteslerin alt devirlerinde araba gerçekten çok baygın.turbo devreye girdiğinde araba toparlıyor ama bence geç sonuç alınmış oluyor.benim arabanın chipsiz hali ile kıyasladıgımdada bence tatminden uzak bir araba
Bravo TR de alınacak en ekonomik C segmenti araçtır. (yakıt parça işçilik ve kullanılan malzemenin kalitesi baz alınırsa) Reno fluenceler çıktı onlar da bravo çakması konsept ve sloganlar resmen çalıntı olmuş. :) Reno bu arabanın motorunun yanına yanaşamaz bile ama görünüş derseniz güzel yapmışlar.
açıkcası ben reno nun görüntüsünüde hiç begenmedim,başka bir forumda uzaylı gibi benzetmeler bile yapmıştık.