İNTERNETTE DOLAŞIRKEN BU FOTOYU BULDUM ÇIKACAKMI SİZCE DUYDUNUZMU BU TEMPRAYI ÇIKSAtam hayalimdeki araba
![]()
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN BU FOTOYU BULDUM ÇIKACAKMI SİZCE DUYDUNUZMU BU TEMPRAYI ÇIKSAtam hayalimdeki araba
![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
bana photoshop gibi geldi.ön far ve stoplar bravonunkine benziyor. değişik bir çalışma olmuş![]()
Konu Erdem Bozdağ tarafından (22/08/2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
guzel yapmıslar ama photoshop bence...
photoshop ama neden gerçekleşmesinki ..=)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bu bildiğiniz opel insignia![]()
böyle bir araba çıkarsalar bile adına tempra demeyeceklerine eminim![]()
kesinlikle insigniaaa
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
fiatın en baba arabası olur bence bide konforlu yaparlarsa deymeyin keyfine iyi fikir shop mop![]()
keşke marea çıksa![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Aynı şekilde uno içinde boyle photoshoplu resimler çıkarmışlardı ama fiatın bu denli kaliteli araba çıkarması öncelikle maddi olanaklardan dolayı zorYeni 2010 uno içinde bole soylentiler çıktı googledan arattırın çıkıyor. Ağaçlı servisinde otururken aklıma geldi Orda satış bölümüde Cengiz ve Bülent bey var dalgınlığıma geldi bi an ve yeni 2010 uno yu ne zaman satışa sunucaksınız yada gördünüz mü? Gibi saçma bir soru sorma gafletinde bulundum
Fazla konuşulmadı sadece güldük
![]()
bu tempraysa bravoda tipo olması lazım![]()
![]()
![]()
Opel İnsigna'nın photoshop ile oynanmış hali![]()
insignia bu kesinlikle
Aslında bu araç evet Opel Insignia'ya benziyor ama o değil. Bu araç, Chrysler'in 2009 model 200c konsepti. Chrysler'in FIAT'la birleştikten sonraki ilk ürünü bu.insignia bu kesinlikle
Bnece çok ağresif ve oturaklı gözüküyor gerçekleşse süper olur .. Ama yapanda güzel yapmış hakkını yemeyin ..
bencede çıkarsa satılır puntıs ler hemen tempra alırızoda tempra sxak
![]()
Fatoş bunlar fatoş fatoş
yok artık diyorum.. ama çıksa kıskananı çok olur![]()
kasa linea'yla insigna karışımı olmuş, sis stop far bravodan alıp copy paste yapmşlar resmen![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri