bende 1.4 Tjet var gitmem demiyor virajda yolda durmam demiyor fiyat performans açısından mükemmel araba
Printable View
bende 1.4 Tjet var gitmem demiyor virajda yolda durmam demiyor fiyat performans açısından mükemmel araba
Babamında 1,3 90 emotoin var bence motor yeterli ve baya konforlu ben sevdim...
75 hb dizel gitmioo box yada chip takviyesi şart virajlar yol dututuşu cok iyi=)
ARKADAŞLAR BENDE 1.4 FİRE 77 MOTOR VAR bence performansı çok ii yani hiç de ağır bi motor diil anlamadım acep bizim arabadamı rahat bu motor 2. 3. ve 4. vitesleri gayet atak arabayı hoplatıyo yani ben rampadada 4ten aşağı düşmüyorum daha ne olabilirki tamam performansı aşırı hızı sevmiyorum pek ama isteyincede gayet ii gidiyo araba demkki lineayı çekmiyo araba
evet sıradan kullanıcı için 1,3 mjt 75 ve 90 bg çok tuhaf geliyor sanki kağnı gibi ancak işi bilene tecrübeli ve turbodizelin huyunu suyunu bilene aynı hacim ve güçteki benzinlilere kök söktürür arkadaşlar...bilenler bilir...
çok haklısınız bahri bey benim punto 1,3 75hp dinamik babamın linea 1,3 90 hp emotion ben her iksindende çok memnunum o kadar araba kullandım benzinli dizel ama multijetteki az yakıt az vergi ve sorunsuz ve hacmine göre performansı başka arabada bulmak gerçekten zor.En önemliside motorun sorunsuz olması.Bence dizel motorda ya d4 yada multıjet sorunsuz.Diğer dizellerde hep proplem vardır ama bu iki motorda sorunsuz kullanırsınız..Eksantirik bakımı yoktur diğer dizellerde 60,000 klmde 1,000 tl civarında bakım masrafı yaparsınız multijet ve d4 de bu yoktur arkadaşlar..