Merhaba, birkaç konu altında da yazdım, birkaç özel mesaj da attım ama kimse evrak paylaşmak istemiyor. Nedeni nedir bilemedim, yardımcı olacak arkadaş olursa memnun olurum, sinansevim@gmail.com
Evraga gerek varmiki? Direkt degisim cikmiyormu
Merhaba 2006 g.punto 1.3 dizel kullanıyorum. Benim aracının city motoru 2010 değişmiş, suan tekrar arıza veriyor virajlarda aniden sertlesiyor direksiyon ışığı yakıyor. Bu mahkeme evraklarindan bana da gerekiyor lütfen mail adresime gonderir misiniz. Kronik sorunlu bir parçanın uçuk ücretini odemek istemiyorum. serkanhelli@gmail.com şimdiden teşekkürler.
Hakan bey, benimki arıza vermedi çok şükür ama ne olur ne olmaz bana da yollasanız size zahmet olacak ama
ozdemiratifcan@gmail.com
Merhaba, birkaç konu altında da yazdım, birkaç özel mesaj da attım ama kimse evrak paylaşmak istemiyor. Nedeni nedir yardimci olacak kişi varsa sevindirim ramazantopcu0303@gmail.com
Merhaba arkadaşlar emsal teşkil eden city arızası için evrak ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz? gurtugrul@gmail.com şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım..
Arkadaslar city motor arızası mahkeme karar örneği acil atabilirlermisiniz. ramazantopcu0303@gmail.com
Banada atabilirmisin.teşekkürler
ben de rica edebilir miyim tugrul_toker@hotmail.com
selam arkadaşlar bende salı günü city arızası için servise gideceğim bu evrakları banada atarsanız sevinirim mail adresim ahmetsagir_@hotmail.com
Merhaba, 2006 grande punto aracimda City arizasi yasamaktayim. Ustelik 3-4 sene oncesinde garantiden degisim yapildigi halde. Simdi tekrar gidecem servise. Bu mahkeme ornegini bana da atar misiniz lutfen.. semusaogullari@gmail.com
HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
Ustadim city arizasi mahkeme emsalini bana da gonderir misiniz lutfen ? semusaogullari@gmail.com
HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
bana da gönderirmisiniz ? hasan_guzelkalp@hotmail.com
Aracim cok kotu city arizasi verdi esim hamileydi cok sukut bisey olmadi ben bu fiati hoplatmayi dusinuyorum yardimci olurmusunuz
crismavrl@gmail.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri