Evet arkadaş şu meşhur arıza benim aracımdada çıktı sonunda hemde yaklaşık 6 ay önce falan, önceleri çok önemsemedim sonra sesler arttı , bi tarafa sert dönmeye başladı direksiyon ve en sonunda artık direksiyon aniden sertleşip uyarı lambası yakmaya başladı eee aracı parkederken aniden direksiyonun sertleşmeside insanı oldukça tedirgin ediyo neyse servisin yolunu tuttum; aracımın bakımıda gelmişti bu arada aldığım günden beri aracımı yetkili servise götürüyorum bakım ve arızalar için genelde aksesuar için sanayideyim forumumuzdan diğer arkadaşların paylaşımlarındanda bildiğim kadarıyla ne yalan söyleyim hazırlıklı gittim ücretsiz yapılmazsa uğraşmayı kafama koymuştum . Bi mail atıp bildirip sonucu beklememiz lazım dediler ve enteresan ancak genelde yüzde 50 sini yada yüzde 30 unu karşılayan servisler güzel sicilimden dolayı muhtemelen; tamamını ücretsiz olarak karşılayacaklarını söyleyip parçanın siparişini verdiler. Bugün direksiyon motorum değişti veee ilk defa bu sefer muhasebeye uğramadan ayrıldım servisten ilk kez uğraşmadan halloldu anlıycanız işim sizlerlede paylaşmak istedim