receple dün görüştüm...bana bu pazar günü için arkadaşlarla görüşeceğini söyledi...
artık bunu siz kendi aranızda halledeceksiniz...
1-
nevarulan
erhan yalçın
BRAVO 1.6MJET 105HP
544 323 66 93
bayrampaşa
2-
Mugenpunto ( tahsin )
Punto EVO 1.3 mjet 95 hp
533 771 42 42
Sultanbeyli
ecu no/ foto gerekli
3-
coll34
yalçın oynargül
GP Multijet Dynamic 1.3 16V 75Bg
536 464 11 60
şişli
ecu no alındı
4-
gurhany
gürhan yalvaç
marea 2.0 155 hp
505 7787 386
silivri
ecu no/ foto gönderildi
5-
sarslan
selami arslan
gp 1300 mjet 75hp
0533 200 38 98
ataşehir
ecu no/ foto gerekli
6-
dreamer01
Alper Türkoğlu
Bravo 1.6 dynamic dualogic 120 hp
5446563401
İstanbul-fatih
7-
DAVUT58
Davut ipek
Punto Evo 1.3 mjet 75 hp
5374087447
Bağcılar
ecu no/ foto gerekli
receple dün görüştüm...bana bu pazar günü için arkadaşlarla görüşeceğini söyledi...
artık bunu siz kendi aranızda halledeceksiniz...
saol cemal abi, erhan top sende
gitii gidiyordan nasıl yapacaz bulamadım yardımcı olurmusunuz ve takılan çip aracın garantisini bozarmı kalitelimi garantisi varmı acaba bilginiz varmıdır
chip olduğu servis tarafından anlışmaz, gerekli garantiler cemal bey ve recep bey tarafından verilmektedir
arkadaşlar kusura bakmayın bakamadım çok konuya, ben ibb de çalışıyorum, bizim garajda kablosuzda var elektrikde var aslında ama personel kartıyla giriliyo, şimdi ben her araç için kartımı kullansam güvenlik bi ihtimal sorun çıkarabilir. forumdakilere kefil olurumda recebin tayfasını tanımıyorum.
ben henüz kimseyi aramadım, müsait olamadım büyük ihtimalde olamicam bugün arayabilmek için, arayıp organize edebilecek biri varsa bugün bütün arkadaşları arayıp müsait günlerini öğrense süper olur. bencede avrupa yakasında internet ve elektriği olan biyerde yapılması daha müsait olur. recepin laptopunu bizim iphonelarla 3g yekablosuzdan bağlayabiliriz aslında ,internette sıkıntı olmaz o zman, bilmiyorum tabi ecu dosyasının boyutunun ne kadar olduğunu.
veya vınn tarzı bişey temin edebilirsek onun üzerinde de bağlantı yapılabilir
ben arayayım arkadaşları yeride ZEYTİNBURNU yapalım benim çalışdıgım yer müsait elektirik var willes şifresini alabilirsem sorun kalmaz.arayacagımız arkadaşlar listededeki arkadaşlarmı
aynen, listedekiler
arkadaşlar kusura bakmayın geç oldu ama temiz oldu uzun zamandır konu var ama imkanım olmadığından bi konuya dahil olamadım hepinizden özür diliyorum...
benim tarafımdan gelecek araçların hepsi sultanbeyli izmit üsküdar ve ümraniyeden bu araçlar hem uzun zamandır bekliyo sırf bu organizasyon için hemde daha önceden sultanbeyli diye konuşup anlaştığım için böyle yapmam gerekiyo bende işlerimden dolayı farklı farklı günlerde koşturmam çok zor kimse mağdur olsun istemem uzun zamandır hepsini bir araya getirip gp forum üyeleri ile birlikte toplu iş yapmak için sallayıp duruyorum adamları burdaki amaç yeterli sayıya ulaşıp bu işi bir an önce halletmekti ve sonlara yaklaştık sayılır inşallah... burda mümkün mertebe benim belirlediğim bi yerde buluşup yapsak daha iyi olacak bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak için böylesi daha hayırlı olur diye düşünüyorum yüz yüze konuştuğumuzda sizde bana hak vereceksiniz buna inanıyorum işimizi ihtimallere veya olabilirlere bırakmamak için ve benim taraftan gelecek araçların sorun çıkarmaması için sizlerin iyi niyet ve samimiyetine güvenerek hepinizi sultanbeyliye aynı gün içerisinde davet ediyorum bu günü ben hepinizi arayarak fikir alıp öyle belirlycem herkese uygun günü seçmek için ayrı ayrı görüşcem yarın sabah işlerimi toparladıktan hemen sonra sizlerle görüşcem inşallah
hayırlı akşamlar...
bana ulaşmak benimle görüşmek isteyen olursa...
0551 419 28 18
0533 306 60 22 - Benim numaralarım ilginiz ve anlayışınız için hepenize ayrı ayrı teşekkür ederim...
valla bana anadolu yakası uyar.. gitti gidiyordan bende ödeme yapıyım cemal abi bide bu eco resmi bende nasıl yükliycem sayfayı iyi kullanamıyorum yardımcı olurmusun..?teşekkürler
istanbul ekibinde çoğunluğa uyarım toplamda 15-16 araba yapılacak sanırım süre olarak ne kadar sürer
bende uuyarım
recep bide açık adres verirsen o tarafı bilmiyorum toptan kaybolup kocaeliden çıkmım önemli olanda işlem süresi bizim grubun ne kadar sürücek
son durum nedir recep bu hafta yatacakmı bu iş
Arkadaşlar herkesle konuştuk sanırım ulaşamadığım benimle konuşmadın diyen yazsın lütfen buraya pazar günü sabahtan akşama kadar müsait olduğunuz her an araçlarınızı uygulamaya hazırız saat önemli değil herkes kendi saatini belirlesin pazar günü sultanbeylide yapcaz inşallah açık adres yazıyorum buraya
M.Akif Ersoy mah. Kuran kursu caddesi çayırhan sokak no4 sultanbeyli...
0533 olan numarama ulaşamayan olursa 24 saat açık numaram 0551 418 96 32
recep kısmetse pazar sabah 09:00-09:10 gibi çıkıcam yol açık olur geç kalıcamı sanmam çıkarken alo yaparım sana daha kolay bulmak için taleba ismi filan varmıdır ?, son olarak boğaziçindenmi yoksa fsm denmi daha kolay gelirim
sana hangisi yakınsa olur fsm daha iyi bizim tarafa yoldan ankara izmit sabiha gökçen istanbul park tabelalarını takip ederek gelirsen ankara istikametine doğru ümraniyeyi geçtikten sonra kartal sancaktepe çıkışından bir sonraki çıkış sultanbeyli çıkışı zaten ordan çıktıktan sonrası kolay pazar yola çıkınca haberleşiriz zaten
saol recep ben şişlideyim iki köprüyede hemen bağlanıyorum fsm üzerinden gelirim tekrar teşekkürler
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri