ben çektimya abi foto 4 tane :D ama bu sefer daha fazla çekerim hatta videoyamı çeksek :)
Printable View
Geçen sefer kalabalıktı...bu kez kaç araba var bende bilmiyorum...
Video da çekeriz chip li t-jet dinamik sport tan kaç boy yicek diye :) benim araba 1170 kg. Ben 100 kg. Tesisatta (çift amp. 38 cm bass 120 lt. Kutusu mdf arka panziyot)bi 60 kilo olsa 1300 kg falan oluyo.senin araba 1050 kg 50 de sen olsan :) 1100 eder. En az 5 boy yer.:D
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Acemi biri olarak Chip nedir, Motorun hangi parçası değişir işlem yapılınca tork artar mı?
haftaya hep birlikte göreceğiz...
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Bende aracıma (1.4 fire dinamic) chip yaptırmak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
cemal beye yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim ancak aracım keşke sorun yaratmasaydı ama olmadı inşallah en kısa zamanda sorunu çözerimde yazılım olayını hallederim
sanırım 2 hafta sonra tekrar geleceğiz...eğer yaptırmak isterseniz haberleşelim...
cebim 533 746 07 56
ben gelmeden bir kaç gün önce forumda yazarım...
aydın kardeşim...keşke sorun çıkmasaydı...
dediğim gibi 2 hafta sonra tekrar geleceğiz
eğer bu süre içinde araca baktırır sorunu giderirsen...geldiğimizde yazılım yükleriz...
Cemral abi Bursa-Ankara yolunu baya ezberledi nerede çukur var biliyordur artık. :)
bursaya devamlı gelmeye başladı benide gıdıklamaya illa yaptıracaz sanırım chip olayını satamadık zaten.
Hocam sen yaptırmayıp ne kaçırdığını bilsen!! Sanki arabamı satıp üst sınıf araba almış gibi oldu.(performans olarak)
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Tayfun kardeş...zaten chip yapılsa satmaktan vazgeçersin...
Hayırlısı olsun
merhaba bende arabama taktırmak istiyorum bu konuda yardımcı olun 10 kişi için indirim varmış bende yararlanabilirmiyim