Konuyu açtım abi liste oluşturuyorum inş. en kısa zamanda 10 kişi toplanabiliriz.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Printable View
acelesi yok...belli bir süremiz olmadığı için ister 1 hafta ister 1 ay...
diğer fiat sitelerine üye olan varsa...linea bravo doblo gibi...oralarda da yazabilirsiniz...
yada mahallede iş yerinde arkadaşlarınızda olabilir...illa grande punto olacak diye bir şey yok..OBD üzeriden sökülmeden bir yapılabilen bir araçta olabilir...
Cemal bey arkadaşım da accent era var.1.5 crdi 100 bin de chip yapılsa bir sıkıntı çıkartırmı? Enjektörler ve turbo yeni değişti mazot pompasından korkuyor.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
herhangi bir sıkıntı olmaz
dediğim gibi pompayla bir işimiz yok...
Istanbulda bu chip işini yapan bir yer var mi? Ayrıca daha önce 95 lik mjet aracına yaptıran varmı memnunmu? Ortalama fiyatı nekadar.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
akşamları hava serin olduğu için depoyu dolduruken buharlaşma daha az olur...
taşana kadar ise...bunu ben bizzat test ettim...depo full dolunca...depoda buharlaşma olsada kaçacak uçacak yer kalmıyor. böylece kayıp en aza iniyor...daha fazla km yapıyor...
istanbulda bayimiz var...yazılımı yine ben hazırlıyorum...yani ARTI TUNİNG garantisi ile...
RECEP KOÇAK
551 419 28 18
161hp 245nm halimle 38.000km yaptım..şu anki 210hp halimle 10.000km yaptım..hatta şöyle diyim bu son halinde 7000km dir hiç yağ değişimi yapmadık ve sürekli kontrol ettiğimiz halde herşey gayet yolunda allaha şükür :)