95 ps mjet evolarda garajntiyi hiçbir şekilde bozmadan (buna da kesin ve net bir diller garanti vererek) chip yapıyor musunuz?
Bu aracı chipleyitsek maximum ve minumum elde edeceğimiz beygir değerleri nederdir?
Yatıka ne gibi katkısı olur?
Printable View
95 ps mjet evolarda garajntiyi hiçbir şekilde bozmadan (buna da kesin ve net bir diller garanti vererek) chip yapıyor musunuz?
Bu aracı chipleyitsek maximum ve minumum elde edeceğimiz beygir değerleri nederdir?
Yatıka ne gibi katkısı olur?
bravo için gerekmiyor...
Uygulama günü okunacak ve yazılacak...
olur tabiki...ancak önce ecu resimleri gerekli...
Ecu resimleri olmazsa hafta içi araçların bilgisi alınacak ve o gün belli olur hangi aracın dosyası var hangi aracın dosyası yok...
Ama ecu resimleri olursa...en azından bunu önceden söyleme şansımız olur...böyle kaç fire veriyoruz onuda görebiliriz...
Peki istanbulda nerde olacak yer belli mi
Sent my X10i using
İst forum uyar mi
Sent my iPhone using
hadi arkadaşlar 300 tl çok iyi rakam, bencede forum istanbul uygun olabilir, cemal abi ecu motorrun hangi kısmında yazar ?
ya arkadaşlar harbiden yarın yaptıralım artık şu işi
yarın zor olur erhan afiye telaşı bende haftaya rahat rahat olur ecu nerde yazar :D
haftayada ben yokum, farklı zamanlarda yaptırsak olmaz demi
hafta ici bi aksam yaptırırsınız arkadaslar illa hafta sonu sart degilse tabiki :)
Abi kimine hafta ici uymuyo kimine hafta sonu uymuyo. Organize olmak harbiden zor. Cemal bey toplam 10 kisilik iki grup olsak hafta ici ve hafta sonu diye sikinti olur mu yoksa ayni gun yaptirma sarti ararmisiniz. Sorun olmazsa bayramin son gunu ya da carsamba gunu yapalim su isi
Sent my iPhone using
arkadaşlar....önce araçların ECU resimlerini gönderin...
ECU yani aracın beyni...motor kaputu içinde....
bu resim olmadan kimin aracın kesin yapılacak bir şey diyemem...
yer ve saat konusunda bizim için sıkıntı yok...
ecu resimleri geldikten sonra ...ister akşam olsun ister sabah...hafta içi hafta sonu fark etmez...
ortak bir gün ve saat elbette bulunur
Ortak bi gun dedigine gore herkese uyucak bi gun olmak zorunda. Peki cemal abi var mi ecu fotosu gonderen bizim listeden
Sent my iPhone using
ecu tam olarak nerede oluyor yarın fotosunu çekeyim
ayrıca forum istanbul çok kalabalık oluyor bence bayrampaşa bauhausenin otoparkında yapalım enazından boş oluyor ve güvenlik falan karışmaz bana hemen herzaman uyar gibi
Uyar orasida guzel.
Sent my iPhone using
güncellenen 1.mesaj gunceli
:D
https://forum.grandepuntotr.com/chip-tuning/38401-istanbuluda-chipleyin.html
.
listeye beni de yazın arkadaşlar....
1-nevarulan
2- Mugenpunto
3-coll34
4-Nokta
5-mrtgokdepe
6-gurhany
7-electradio
bir de konuyu canlı tutmak lazım ki gören gelsin ;)
Arkadaşlar ecu resimlerini lütfen çekin ve bana mail atın...
Henüz gönderen olmadı...
1300 mjet 1400 77hp ve tjet sahibi olanlar gönderecek.
Eğer ecuyu bulamıyorsanız yada çekmeniz zor ise...tamirci yada elektrikçiden yardım alabilirsiniz...
Okunaklı olsun bulanık olmasın ...lütfen buna dikkat edin...
Bir arkadaşımın Siena sı var... Değişik modeller de kabul ediliyor mu acaba?
doğrudur...albea ise...ok
ya şu ecu nerde ufuk bey çektiginiz fotografı buradada paylaşırmısınız nerede oldugunu görme açısındn
Ufuk kardeşim...resmi aldım...umarım alientechde vardır...
Serkan kardeş...motor kaputunu aç...mjetler genelde sağda olur...ama bazı modellerde motorun arkasında oluyor...yeni modellerde sol ön tarafta yatık vaziyette duruyor...
cemal abi ben ecunun ne oldugunu bilmiyorumki motor kapunu açıp komle fotograf çeksem yeterlimi :) ecu nasıl birşey görsem bulucam :)
ecu aracın beyni...bir karış boyunda aleminyumdan oluşan üst kısmında siyah plastikden 2 adet soket olan ve bu sokete bağlanan kalın kablo demeti olan parça....
istersen tamirci -elektrikçi yada servise git...sana gösterirler...
ok abi yarın bakayım bi :)
Uygulama Bayramin 3. Gunu yapilacak Guncelli
Sent my iPhone using
Motor suyu onde olanlarda akününün tersi taraa, motor suyu akunun tersi tarafda olanlarda motor kapaginin arka taraa kaliyor sanirsam
Sent my iPhone using
Güncelll
modellere göre ecu 3 farklı yerde oluyor
motorun sağında motorun solunda motorun tam arkasında
bu uygulama yapıldıktan sonra multijet multiair ile yürür mü peki?
105 lik multiair ile yürümez...ancak peşinide bırakmaz...
ufuk kardeşim...üzgünüm aracın dosyası maalesef veritabanında yok...
bu durumda tek bir seçenek kalıyor...ecu sökülecek....ancak bu işlemi istanbulda yapamayız...ecu yu söküp bana kargolaman gerekiyor...bu işlemin herhangi bir rsiki yok...
eğer söktürmem diyorsan...yapacak bir şey yok...