abi cumartesi gelmeye çalışacağım bi pazarın var onu da ben rezil etmeyim
Printable View
abi cumartesi gelmeye çalışacağım bi pazarın var onu da ben rezil etmeyim
sorun değil...cumartesi olmazsa pazar olur....
zaten geldiğinde yazılım atamayacağız...sadece ID alırız....
malum hafta sonu italya kapalı...dolayısıyla orijinal dosyayı temin etme şanısımız yok...
bu arada benden bir tavsiye...
profilden plakalarınızı kaldırın...chipi bilen var bilmeyen var...
aracınızı satarken şeş kaza...buradan aracınıza chip yaptırdığınızı okuyan olursa...almaktan vazgeçebilirler....
motorda bir sorun varki satıyor diye düşünebilir yanılgıya düşebilirler...su-i zan da bulunabilirler....
:)
tamamdır abi
Arkadaslar merhaba;
forumda cok aktif degilim ama sizlerle paylasmak istedim
1.3 2011 aracıma cemal abiyle chip yaptırdık.
Viteslerin tamamının gaz tepkimesi cok daha iyi durumda.
Talha gibi ben son hız denemesi yapamadım ama zamanı
Gelince olacak sanırım o da. Vites devir orantısı yine aynı
arkadaslar. Degisen su ki 3 te 40 dan100 e onceden 7 sn de
Cıkıyosanız simdi 5 saniye gibi dusunun. Bu rakamlar
Net degil rakamları olcmedim yani ama mantık bu.
kazasız belasız...deniz kardeşim...
herkese tek tek teşekkür ederim. evet cok cok memnunum umarum 3000 devirdeki vites hızlarınıda en kısa zamanda deneyip yazarım lastik basınçlarımı düzenledikten sonra :D yaptırmak isteyenler çekinmeden yaptırabilir. ücretini cemal abim sizlere pm lerle ulastırır. oğuzum amacım rolling değil :D ama arada oda olur tabi :d ama ben en cok tasarrufuna hayran kaldım. şehir içinde bile az bir tüketimi varken sanırım dısına cıkınca hiç yakmayacak :D burdan cemal abiye tekrar teşekkür edioyrm :D
kusura bakmayın sorunuzu görmedim gaz tepkilerini yolcularınız dahi hissediyo :d bundan emin olun :D
Arkadaşlar 3000 dd da viteslerdeki hızları soran olmustu onu yazıorum:
1-30 km/h
2-45 km/h
3-70 km/h
4-95-100 km/h
5-130 km/h
merhabalar 2011 evo ma 2 bin km önce chip box taktırdım. gayet memnunum. performans cok güzel oldu ve sakin kullanımlarda yakıt tasarufu sağlıyor.2bin devirden sonra tepkisi muhteşem.
Verdigin bilgiler icin tsk
bı arkadaşta söylemiş gerçi devir aynı kalıyor diye Sizinde verdiginiz degerler bunu doğruluyor bendede aynı çünkü verdiginiz hızlar
Demekki hızlanmada fark ediyor
Siz 3 tır solliyana kadar ben 2.sini anca gecerim :)
Hayırlı olsun tekrardan
Sent my iPhone using
Devir-hız oranı aynı kalıyorsa değişen tam olarak ne oluyo acaba?
Güzel performans Almışsın fazla zorlama.
Bendede dual chip var 220 net görüyorum 77 hp den 115 cıkartıldı tavsiye ederim ama yoldan savrulmak istemiyorsan arabanı ne varsa yere indirmen gerek :-)
ufaktan turbo uygulaması var babamda sanayici olunca antalyada yaptırdık aracın performansı süper oldu ama fazla zorlayınca arabayı titretiyor 220 den sonrası SORUN..
problem değil 106 gti dan sonra bu yavaş geliyor bana
Yavaş yavaş yapıyorum Beyaz olması avantaj ne yapsan gidiyor şuanda lastikler camurluğun içinde :-) yolda seke seke gidiyoruz:-D
Devir hız oranı tabiki aynı kalır arkadaslar, sonuçta vites dişli oranlarında bır degisim olmuyor.
Tek değişen hızlanmanın daha hızlı gerçekleşmesi. Son sürat hep aynı kalır ama daha kısa sürede ulaşırsın.
Bende bu hafta sonu chipleniyorum.
Alışma sürecinden sonra hızlanma ve yakıt ile ilgili detaylı bilgileri paylaşırım.
Sent my iPhone using
şanzıman vites dişlileri değişmediği sürece devir hız aynı kalır...
son süratte araca göre 10-30 km değişebiliyor...
tek değişen daha çabuk o devire ulaşılması...
ve eskiden 3bin de aldığın gücü...2500 de alıyor olman...
böylece gaza daha az basıyorsun
bu da ekonmiye neden oluyor