Bursa da buluşma ve organizasyon için toplanıp plan yaptık toplanmış ikende foto çekelim dedik.Yakın bir zamanda mangal ve gokart yapmayı planladık semih ve erhan ile işte fotolar.
Konu volume23 tarafından (19/01/2013 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
Çok ii ya 3 punto rengarenk seviyorum puntoyu, puntoları
Hayırlısı ile onumuzdeki haftalardada buluşup kaynaşıcaz bursa takımıyla ;
Umarım katılım çok olur..
Beyaz punto kiminse çok güzel olmuş Maşallah.
Diğer araçlarada Maşallah
TSİ Jetta.
Başınız sağ olsun,toplanma zamanında inşallah katılım çok olur.
Ayağınıza sağlık
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
arkadaşlar Görükle mi burası ben mi benzettim acaba?4 sene yaşadığım yer.gerçi benzetiyo da olabilirm ama
Aynen kardeşim çekirdek cafenin üst tarafları.arkadaşlar Görükle mi burası ben mi benzettim acaba?4 sene yaşadığım yer.gerçi benzetiyo da olabilirm ama
tahmin ettim.üniversite yıllarında 4 sene kalmıştım.sürekli gelişiyo büyüyo gerçi.çıkarmak zor oldu o yüzden
teşekkür ederim.
Oğuz'cum eskiden biniyorduk öyle artık stock stock dolanıyoruz lastiği büyüteyim diyorum hepten çok kocaman oldu ara garip geldi bi fun jantı mı koysam ne
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri