evet Semih bey ben desteğimi verdim, kalabalık olduğu sürece keyfli olabilir sıcak bir havada...aile bireylerimizde abi,abla,kardeş yada yakın arkadaş getirme şartı ile varım
İki elim kanda olsa gelirim.
Otursam mangalı bile yerim
Hiç beğenmedim , vejeteryanım!
Yakında havalar düzelecek diye duydum eğer öyle olacaksa haftasonu herkesin müsait olduğunda güzel bir mangal yapsak nasıl olur ?
Daha yakmadan canım çekti
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
evet Semih bey ben desteğimi verdim, kalabalık olduğu sürece keyfli olabilir sıcak bir havada...aile bireylerimizde abi,abla,kardeş yada yakın arkadaş getirme şartı ile varım
Bende varım...
aa sizde enduro varmı ? ben gerçi enduro pek sevmem çok çıplak grenajlı motorların hastasıyım spor touring&racing kategorsinde
buarada evet kimseden ses yok, sanıyorum facebookta sayfaları varmış bir kişi mesaj atmış bana grande punto bursa diye orda baya etkinlik yapıyorlar herhalde bende facebook kullanmıyorum bakamadım siz bir şansınızı deneyin derim.
bir bayan olarak motorlar hakkında çok bilgim var bende 1200gt sini çok seviyorum çantaları ile fln ohhh uzun yolda değmesinler artçının keyfineeee ben şimdilik bir vespa ( ki pahalıdır ama kullanım açısından rahat, scooter iştee ) yada fiddle alsam kendime yeter yazın takarım kaskımı üfür üfür gezerim kışında puntomla hahah
neyse konu başlığını farklılaştırdık sanırım, kapıyım konuyu ben
Ooo scooter ise ben olaya açıklık getireyim en kısa zamanda çarşamba toplantısına gidelim
Ben alacaktım f650 GS ama okul bitene kadar vazgeçtim. Bitince r1200 gs adventure alacağım kesinlikle ondan sonra ver yurtdışına oh
Bu arada yaza bir tane scooter koyacağım öyle arada dolanmalık ama ufak birşey değil 500 cc Aprilia atlantic 500cc tavsiye ederim yakın bir arkadaşımda vardı mükemmel konforlu bir motor Sonra suzuki burgmanda güzel motor fakat tip bakımından değerlendirilirse aprilia tek geçer
yok ya ben 125 lik fln bakıyorum fiddle hatta yaza böyle dolaşıcam https://www.super-dergi.com/resimler...8ECF8D8EFb.jpg birden 1200 lük fln fazla gelmezmi? benim elimin ayarı pek yok basarım açarım gazı 200 ü görürüm sonrada ölürüm :o çarşamba ne toplantısı varki ? nerde birde ? scooterın toplantısımı olur
baktım Aprilia atlantic 500cc ye ama bu benim tarzım dışı ben böyle şirin gidonlu fln istiyorum, ondan vespa, fiddle dedim hatta asya 125nostaljide çok güzel ve çok ucuz ama oda çok dandikmiş...tipi benim hoşuma gidiyor ama işte...
ya çok şirin ama fiddle işte o ben fiddle istiyorum, şirin bişi olsun öle büyük fln olmasın 500lük gibi, 125 lik yeter bana.. yazın bir bulvara gidip gelsem yeter, lemanın, benzinin önüne çekerim scooterımı park derdi yok birşey yok ahaha..inşallah Canan ablanlada tanışırız yaza bir scooter alırım en şirininden
Semih ve Bilge arkadaşım konuştuklarınızdan hiçbişey anlamadım,bu Bursa sayfası çok hareketsiz bişey olcağını sanmıyorum,dün biri mesaj atmış facebook sayfası varmış ama facebook hesabım olmadığı için bakamadım.Mangal yapcazmı şimdi..
Doğukan haklısın konu biran değişti ama kapadık artık o konuyu gelelim mangala mesajını okurken allah allaah neden benim yazdıklarımı yazmış oldum çünkü yukarıda aynı cümleleri sarfettim, benimde facebook hesabım olmadığımdan bakamadım evet f.b ta varmış öyle birşey gelen mesaj üzerine anladığım kadarı ile...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri