:)))))))))))))) mantıklı serhan :)))
Printable View
:)))))))))))))) mantıklı serhan :)))
Filiz ne olcak bu Bursalıların hali zaten güç bela buluşuyoruz. Bir de buluşma için yer arıyoruz :( Kahve beyaz olabilir. Ya da Kubilayın dükkanda buluşalım kendi çayımızı kendimiz demleriz. Sponsor sek otomotiv :) Şaka bir yana aklıma bir yer gelmiyor. Son seçenek asmerkez dicem otopark için pazar günü arka taraflarda falan rahat yer buluruz heralde ? Ama onunda çay içme yeri uzak kalıyor bu sefer :) Herkes taburesini termosunu alsın yanına arabaları yuvarlak yapalım ortasında da biz oturalım :)
e hadi bursa biraz daha gayret 11olmuş bile rekora son 8 diyelim
çalışmıyor olsaydım vallahi bende gelirdim ama allah kahrtsi çalışıyorum
hem akraba ziyareti hem buluşma harika olurdu ya ....
Çoşkun abi biz o rekoru önceki buluşmada kırdık yanlış hatırlamıyorsam :) Tam araç sayısını hatırlamıyorum ama 20 nin üzerinde olması lazım
Bekleriz bu arada yazalım seni listeye gelmesende adın bulunsun... Bakarsın süpriz yaparsın
sdrhan o zaman yeni rekoru siz belirleyin eminim kırarsınız tek dezavantajınız zamanın kısa olması keşke enaz 15 gün olsaydı kesin katılım daha fazla olurdu
listeye beni eklemeyin söz verip gelmemezlik yapmış olmayayım
teyzemler var bursada onlarada sözüm var çalışmasaydım kesin gelecektim
bir daha ki sefere inşallah
Ben geçen 4,5-5 yılda o kadar çok buluşmaya katıldım ki sayısını bile bilemiyorum. İnşallah birgün Bursa buluşmasında da olacağım ;)
Bize yer yol uyar biliyorsun. Hatta dün gece Fırat ile birlikteydik. Epey bir gezdik. Şehirdışı buluşması olsa da gitsek diye konuştuk. Böyle bir buluşmaya tahmini en kötü şartla 4-5 araba çıkarız biz.
Hadi çıkın gelin. Haftasonu deniz kenarında midye partimiz oluyor bizim. Bu hafta da beraber olalım. Çilen 4 saatte İzmir'e gelmişti. Fazla yol yok :D :D
Aynen öyle dezavantajımız sürenin kısıtlı olması. Herkes istiyor bir öncekinden çok kişi olsun. Bu sefer elimizden geldiğince artık. Haziran buluşmasında katılımın çok olması sürenin uzun ve bir çok kişi için tatil olmasıydı. Bekleriz her zaman siz geleceğiniz zaman haber verin buluşma düzenleriz :) Bu arada tüm forum olarak bir buluşma Türkiye buluşması düşünülmüyor mu ?
aslıda her zaman kafamızda olan bir büyük gptr buluşması var ama
bir türlü şartlar denk gelip kısmet olmadı
zaten yapamadan ölürsek ilk başta bizim gözlerimiz açık gidecek
organize edecek en az 10 kişiye ihtiyaç var bunun için
Serhan bir önceki yıl Ankara, geçen yıl Eskişehir'de büyük buluşmamız oldu. Tabii onlardan öncekilerde var.
Böyle bir düşünce ve istek herkeste varken yakın bir zamanda konusu açılır. Ama tarih herkesin katılımını sağlamak amacıyla uzak bir tarihe olur.
O zaman Bursa'dan en az 15 araba bekliyoruz. :)
Kesinlikle değerlendirmelisiniz. Bizde foruma yansımasa da her hafta mutlaka buluşma olur :) Artık birbirimizi görmediğimizde kötü oluyoruz :)
Ayrıca burada her mevsim bahar havasında geçiyor. O nedenle hangi tarihte olursa olsun çıkıp gelin. Gelecek tüm arkadaşların başımızın üzerinde yeri vardır.
sayın yasemin hanım :) o zaman buyrun hafta sonu gelin ızmirden de alın arkadaşları yanınıza bekleriz bursa ya :) yada bize bi yer fikri şöyle yasemin abla hala karar veremedik sanırım :)
bu arada hakkaten as merkez olmazmı acaba ?
ya aklımda bi yer var ama hava yağarsa mahvoluruz, şu misi yuolundaki carting pistinin orası hem araçlarımızı koyarız otoparka hem de isteyenler carting yapar, illa ki çay çorba bişiler vardır orda:) ama hatırladığım kadarıyla yağmur yağışı var hafta sonu:(
hava yağışlı ise daha öncede yağmurlu havada buluşma yaptığımız bosh evini düşünebilirsiniz
uzaklık sorunu yok şehrin içünde otopark sorunu yok en az 50 araçlık otoparkı var
yiyecek içecek sorunuda yok restoranıda varki birde bahri abiye özel indirim yapıyorlar bence bir düşünün kubi
ben çok beğenmiştim orayı
Şehir buluşmalarında bile bir sürü etkeni göz önüne almak gerekiyor ki büyük bir buluşmanın ciddiyetini anlayabiliyorum. İnşallah yakın zamanda şartlar olgunlaşır ben de elimden geleni yapmaya çalışırım Bursa adına.
Ankara ve Eskişehir buluşmalarını forumdan gördüğüm kadarıyla çok emek verilmiş ciddi organizasyonlar. Tarih dediğiniz gibi herkese en uygun şekilde ayarlamak için uzun olmalı ki katılım çok olsun. Böyle bir organizasyon olursa Bursa da elinden geleni yapar diye düşünüyorum.
Pazar günü yağışlı diyor meteoroloji. Otopark için rahat yer geniş geniş araç konur carting pistinin oraya ama yağmurda carting yaptırırlar mı bilmem. Bir de çay içilen mekanı çok ufak orasının ama etrafında başka yerler vardır heralde giden birileri varsa aydınlatsa iyi olur
afyon özdilekte buluşulur herhalde, kaymaklı ekmek kadayıfı yeriz:) eskişehire ankaraya antalyaya izmire bursaya tek ortak no burası istanbullular da kaderine küssün artık:) bursa + 3 saat gelirler:) olsun biz de onları bursada karşılar beraber gideriz afyona:)
Afyon özdilekte miyiz pazar Kubilay ? :)
valla hatunları salarız karşıdaki autletlere:) akşama kadar çıkmazlar:) bizde okey neyim oynarız...
Hehehhehe Sen çözmüşsün bu işi. Aman diyeyim outlet falan arabada yer kalmaz dönerken beni bırakır orda benimki. Konu baya uzadı gitti yer işini çözemedik hala :(
aslında benim bir fikrim var...! ataevler magazin autlet yanında kahvelata diye bir yer var...! onun önünda sağlı sollu parke taşlı yol da oraya arabaları koyabiliriz, ya da yine ataevlerde mini golf tesisleri var oraya da gidebiliriz otopark sorunu olmaz isterseniz yarın bi görüşiim?
Olur uyarım ben zaten kimseden ses çıkmıyor
arkadaşlar şu işe güzel bir el atın konu uzadıkca uzuyor karar verin artık ona göre plan program yapalım
arkadaslar pazar günü hava yağmurlu görünmüyor hava durumunda. düşündük düşündük BUZZPARK olabilir diye karar verdik. sizler de uygun bulursanız orası olsun ama baska daha güzel bi fikri olan varsa da lütfen paylaşın
Hadi arkadaşlar toparlayalım şu başlığı
Tatlım hafta sonu maalesef burada olmam lazım. Yoksa bana her yer uyar. Yeterki GP buluşması olsun. Biliyorsun daha 3 hafta önce İstanbul buluşmasındaydım. :) :)
Bu arada Bursa'yı bilmiyorum. Bilsem bir yer önereyim :( :(
Ama yerin önemi yok aslında hep birlikte olduktan sonra her yer keyif verir. Yeterki geniş otoparkı olsun :) :)
Serhan, Coşkun'un da dediği gibi bu işler hep birlikte el verince oluyor. Dolayısıyla konu açıldığında herkes elini taşın altına sokup, elinden geldiğince yardımcı olmalı ki hep birlikte güzel bir organizasyon gerçekleştirelim.
Arkadaşlar selamlar biz bir kaç araç sizden haber bekliyoruz.işten dolayı sadece geceleri formdayız .Mekanı belirlesek iyi olacak.Hava yağacakmış galiba ona göre secim yapılması lazım.Çalı buluşması yağış olsada bence güzeldi.Umarım buda öyle olur ....
Buzzpark
internet sitesinden de görüldüğü üzere buzzpark güzel duruyor yarın gidip görüşücez yanlız düğün organizasyonları da yapıldığına göre otoparkı uygun olmalı..
1) 16 CLN 23 - Çilen ATAÇ
2) 16 JHP 30 - Filiz/Kubilay YAŞAYANLAR
3) 16 GT 441 - Serhan/Sıdıka GÖZ
4) 16 JHT 38 - Türker TOSUN
5) Mehmet Emin CAN
6) 16 BYD 90 - Tolga BAYDAN
7) 16 ED 235 - ELİF DELİORMANLI
8) 16 jkg 60 -KENAN BEY
9) 16 cal 34 - Hüseyin - Burcu Asa
10) 16 cse 79-Hakan Tosun
11) 16 DM 388-Mert Demirören
12) 16 GK 447 Samet K.
ya arkadaslar konu gercekten cok uzamıs gitmişl bi kac gundur foruma giremıyordum o yuzden sımdı gırdgımde her sey ayarlanmıs bıtmıstır artık kımler gelıcek dıe bakmaya girdim acıkcası ÇİLEN ama bakıyorum hala ne bir yer belırlenmıs ne bır saat buutn yazılanlarıda okudum acıkcası --ltfen kımse alınmasında -- bı arkadas ordan cıkmıs bana uymaz dıger arkdasd ordann cıkmıs bana uymaz demıs ama bu böle olmaz kı taam herkesın gelmesını bende ısterım ne kdar kalabalım olursak okdar zevklı geçecegıne emınım ama böle seylerde planı yapıcak arkadaslar kendı arasında bır yer belırleyıp ewt su gun su saatte burada bulusuyoruz demedgı surece bu konu daha cok uzar o yuzden çilen sen ayrla ve yaz buraya su gun burda bulusuyoruz dıe ..
ayrıca buzzpark dıosunuz en sonunda benm evım besevlerde ve sureklı bulvar olsun ıhsanıye olsun buraları artık avcumun ıcı gıbı bılıyorum ve buzzpark ta bu bulusma ıcın bence en kotu yer nıe dersen gııttysen gorucen onuunde 10 m2 bı otoparkı var onlu arkalı koyarsan sadece sıgarız ve buzzparkta bırseyde yook acıkcası daha guzel yerler yazmısnız bence en guzel yer dag yolu ndakı mekan cunku hem oranın otoparkı buyuk hemıde yukarı cıkarken arka arkaya 15-20 punto dortlululerle hos gozkur dısardan guzel bı yerdede arabalarımızla beraber manzara resmı cekıp koyabılırısek su foruma hem gezmıs hem bulusmus hem tanısmıs hemde adam gıbı etkınlık yapmıs oluruz bence .
sımdı buzparkın otoparkına bakamay gıttım otparkı ufak sıgmamız zor bıde dugun varsa gerısını sız dusunun artık sıgamayız bencede seyru sefa olsun otoparkı genıs ama dolu olurmu olmazmı o konuyu bende bılmıyorum
evet arkadaşlar yer konusunda buzzpark otoparktan elendi. seyrü sefa çok güzel ama hava soğuk olabilir belki çocuk falan gelirse üşüyebilir. aldığımız karar üzerine yine as merkez de buluşulmaya karar verildi.
buluşma 2 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT 14.30 DA ASMERKEZDEDİR.
as merkez arka otoparkda toplanılacaktır.
tamam bana uyar Çilen
Buluşma 2 Ekim Pazar günü ASMERKEZ'de yapılacak olup, 14:30'da Asmerkez otoparkında toplanılacaktır.
2 EKİM PAZAR BURSA BULUŞMA KATILIMCILARI
01) 16 CLN 23 - Çilen ATAÇ
02) 16 JHP 30 - Filiz/Kubilay YAŞAYANLAR
03) 16 GT 441 - Serhan/Sıdıka GÖZ
04) 16 JHT 38 - Türker TOSUN
05) Mehmet Emin CAN
06) 16 BYD 90 - Tolga BAYDAN
07) 16 ED 235 - ELİF DELİORMANLI
08) 16 jkg 60 -KENAN BEY
09) 16 cal 34 - Hüseyin - Burcu Asa
10) 16 cse 79-Hakan Tosun
11) 16 DM 388-Mert Demirören