Kubilay kişiselleştirmeyle alakası yok. Benim kast ettiğim şeyi telefonla konuşsak yada yüz yüze konuşsak daha iyi çünkü uzun Burda ufakta olsa bir şeyler yapılmaya çalışılmaya bir ortak nokta bulunmaya çalışılıyor. Ama herkezi memnun etmek çok zor. herkez kendine uygun olsun istiyor sen bişiler yapma istersin. kimseyi kırmamaya çalışırsın. herkezi memnun edeyim derken parçalara bölünürsün. Genede küsen birileri çıkar. Biri der burda olsun birisi derburda olsun, sen herkezi uygun yapmaya çalışırsın. Birinikine tamam dersin diğerininki yapılmadı diye canı sıkılır. Herkez kendine yakın olsun diye ister. Şehir dışında forumdan misafir gelir acil bir toplantı düzenlersin , musait olan gelsin dersin, birileri çıkar yine toplanılmış bize sorulmamış der. Yani insanı memnun etmek zor iş. Esnaf adamsın. bende esnaflık yaptım. İnsanları memnun etmek zor. Burda en iyi şey yapıcı olmak, destek vermek ama her noktada bu destek vermek gerektiğinde sesini çıkatmamak bile olabilir. Mesela ben burda 10 tane daha mekan sayardım ama amaç buluşmak. Dolayısı ile yer çoğaltıp kafa karıştırmaya gerek yok. Burda çayırda yere sediri atalım muhabettimize bakalım no problem benim için. Benimle aynı fikirde olan çok kişi vardır burda. Biz azmı otoparkta ayak üstü buluşmalar düzenledik. alt tarafı 1 saat ayakta dikilmeye (soğukta) 100 km üstünde yol teperek geldiğimi ama o 1 saatlik tatlı sohbet için değeceğini bilerek geldim. Yani bazı şeylerden ödün vermeden olmuyor. Hepinizi seviyorum arkadaşlar. geçen hafta sonunda beri duygusalım hastanelerde geçirdim hafta sonumu o nedenle kalbini kırdığımım biri varsa özür dilerim. Amacım kalp kırmak değildi.