tamam olsun sen gel ben kaçakda girerim
=)))))
Printable View
tamam olsun sen gel ben kaçakda girerim
=)))))
Biri benim coşkun geç kaldın :) hep bedava hep bedava ne olacak senin bu bedavacılıgın yaaa çektirdin bu konuda forma :) hep bedava peşindesin.
Orçunum telefonlaşalım kaptırma coşkuna sakın :)
vay anasını arkadaş
dinime küfreden müslüman olsa bari
ahahhahaha
özkancım sana da yokki malesef... :D:D
Ben hallederim orçun sen rahat ol elimiz kolumuz uzun bizim orda görüşürüz orçun şu coşkuna bari ayarla beleş baksana kaçak girecek yine bedavanın peşinde geçen tıklamışlar zaten üzgün iyi bir gün geçirir :)
Ben rahatım zaten özkan...
Selam Arkadaşlar,
Özkan'a katılıyorum, geçen sene süper bir yarıştı ve büyük ihtimal son yarış olacağından imkanı olanların gitmesi gerekiyor.
Orçun'u da tebrik ederim eline gelen biletleri böyle arkadaşları götürüyor :)
Ben de 4 arkadaş olacağım. İyi bir Tribünden uygun bilet bulursak; Tribünden izleyeceğiz. Aksi durumda ilk virajdaki Açık alandan TurkiyeF1 grubu ile izleyeceğiz. Açık alanda izleyeceklerle bu şekilde toplaşabiliriz. Tahminimce 20-30 kişi olunur orada.
Bir şekilde elinde bileti olanlar varsa bana ulaşabilir, anlaşırız.
Daha zaman var birkaç kişi daha çıkar gibi me geliyor form üyelerinden bazı yerlerle irtibat halindeyim Birkaç bilet bulabilmek adına ugraşıyorum çekilişle dagıtabilirim formda coşkun dışında gelebilecek 5 kişi ismini yazsın ayarlarsam onlara hediye ederim beklemedeyim şuan...
Coşkun hep bedavanın peşinde :)
buda güncel :)
Selam arkadaşlar
Ben Özelden Orçun'a da yazacağım :)
bana da 2 tane VIP bilet gelme durumu oluştu. Ama 3 veya 4 tane bilet ihtiyacım var. Diğer arkadaşlardan 1i çok istekli değil ama 3. kişiyi mutlaka yanımıza almamız gerekiyor.
Heryere 3er kere soruyorum. VIP bilet varsa ben onu arkadaşım için alabilirim. Satın alabilirim. Aksi durumda bizim planlarımız çok kötü etkileyecek ya farklı tribünde izleyeceğiz ya da VIP biletleri birine vereceğiz biz alabileceğimiz tribünden bilet alacağız.
Bu arada VIP biletler hk. bilgisi olan var mı? Neleri kapsıyor, sanırım ana tribünün köşesinde oluyorlar. Farklı numarada bilet alısak bence 3-5 kişi beraber oturmanın sakıncası olmaz