tesekkür ederizz fotoğrafları eklediğiniz içinn
tesekkür ederizz fotoğrafları eklediğiniz içinn
Evet ya tripod olmasa dimi. (bakınız dünkü resim)
Olsun ya sende gel muhabetine yanda co pilotluk yaparsın.
sana ne diyim bilmemki. Güzel olur inş.
daha evvel hiç bir şey demedilerdi kac kere toplandık. Yada slanom yaptık. Bence Cilen geldi ya ondan öyle davrandılar he he
Sen ne oldu öyle demirtaşa dönerken sağa attın kendini kayboldun yarışcaktık tam ?
Ya kötü haberim var yandımış bütü fotolar. Negatifler yandı.
Mercek dandik bir kere 18-55 stadart lens. Mercek adam vardı bir dönem hatırlayan varmı
markete girdim abi malüm ufak çocuk var evde bez aldıkSen ne oldu öyle demirtaşa dönerken sağa attın kendini kayboldun yarışcaktık tam ?
profesyonel cekım olmus resımler cok net cıkmıs kım cektı acaba hıc tıtreme olmamıs trıpod olsa ancak bukadar guzel olurdu
Konu turker tarafından (19/03/2011 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir.
Uğur hocam eline sağlık beklediğimden çok daha iyi çıkmışlar. Yalnız buluşmanın tek evo su bizdik destek bekliyorum Evo alan arkadaşlardan bir dahaki buluşmalarda.Zor dayandık aralarında az daha yok abi grande bu diyecektim
Günaydınlar, bakıyorum evlere dağılır dağılmaz günün kritiği yapılmış
Ya kaza beni çok etkiledi dün gece.. çok kötüydü.. Bravo gibi gördüm arabayı, diğeride cooperdı. Aşırı sürat felaket getirdi bir kez daha gördük, yoksa nasıl takla atsın düz yolda
Buluşma oldukça keyifliydi. Kahve molası veripte oturduğumuzda anladım ne kadar yorulduğumu Yaşlanıyorum artık sanırım
Herkese selamlar....
Konu Misafir tarafından (19/03/2011 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir.
Akşam Sizleri kaçırdım aklıma direk visa card reklamları geldi.
Saat 10:15'te bir umutla geldim Asmerkez'e fakat kimseler yoktu.
İşlerim nedeniyle ancak gelebildim. Belki birileri vardır dedim fakat kimse yoktu. Otoparkta bir tur attım. hiç Punto kalmamış.
Görüntülere bakılırsa çok keyifli bir buluşma olmuş. Umrım birdahaki buluşma daha uygun bir zamanda olur.
Evet bol bol araçlarımız hakkında konuştuk, modifiye bile yapıldı iki arada bir derede Bahri abinin meşhur yakıt fişleri,eğlence ve yemek faturaları gibi bazı bilgilendirmeleri bizi bir daha ki buluşmayı yutdışında yapma fikrine itti
Bence uyarıyı gönderen avm müdürü değil güvenlik müdürüydü büyük ihtimal ve yine çok büyük ihtimal rakip firmaların aracını kullanıyordu Kıskanç adam
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri