Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp 1.3 multijet active ile aranıza katıldım.
Anka2556
31/12/2008, 00:11
Gp 1.3 multijet active ile aranıza katıldım. Fiorino ve linea arasında gidip gelsemde hayırlısıyla GP'de kara kıldık.
Dizel kullanım yönünde endişlerim var ve bu konuda bilgi araştırıyorum,
muhtemeln daha önce bu konu üzerinde yazılmış çizilmiştir.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese iyi seneler.
Anka aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun hiç endişe etme forumlarda aradığın her bilgiyi bulabilirsin biraz araştır iyi forumlar
FunTastik
31/12/2008, 00:30
Hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın...Hangi bayi den ve kaça aldınız acaba???
mustafaf
31/12/2008, 14:05
hayırlı ugurlu olsun.keyıflı ve aktıf forumlar...
s_ustundag2000
31/12/2008, 15:07
"Anka" kardeşimle aynı kaderi paylaşıyorum GP1.3M.jet aldım. Hatta daha binmek nasip olmadı. Ocak ayı ilk haftası teslim alıyorum aracımı, inşallah hata yapmamışımdır.
Öncelikle hayırlı olsun ,sitede dizel kullanımı ile ilgili başlıklar var araştırabilirsiiz...
Güle güle kullanın, kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun aracınız ve aramıza hoş geldiniz... ;)
gercek_dejavu
01/01/2009, 16:16
Selam arkadaslar herkesin yeni yılı kutlu olsun bende GP ailesine katıldım 1.3 Multijet fun BEYAZ :) yeni yıl hediyesş aldım kendime su kadarını söleyim uzun suredir arastırma icindeydim diger marka ve modellerede baktım ama inanın fiyat ve kullanım keyfi acısından kesinlikle yakınına bile gelemiyorlar bir tek arac var oda opel Corsa ama unutmali ki bu iki arac ortak uretildi Punto ve Corsa kardes arabalar yani servis masraflarını göz önüne koydunumuz mu punto acık ara fark atıyor herkese keyifli surusler
Anka2556
12/01/2009, 12:30
Hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın...Hangi bayi den ve kaça aldınız acaba???
Kocaeli Efsane'den, anahtar teslim 25'e mal oldu bana. Koç ailem indirimi ile tabi.
Anka2556
12/01/2009, 12:37
"Anka" kardeşimle aynı kaderi paylaşıyorum GP1.3M.jet aldım. Hatta daha binmek nasip olmadı. Ocak ayı ilk haftası teslim alıyorum aracımı, inşallah hata yapmamışımdır.
Yok ben çok beğendim, rengi Rock siyahı, jantları değişitirmek istedim ama parlak plastik'de çok güzel duruyor şimdilik ellemedim, yakıt dersen 5. vites 2000 devir 90 km'de anlık 3.7 yi yakalayabiliyorum. ama benim evim 4 kilometrelik dik bir rampanın ucunda olunca ve araba sürekli şehir içinde gidip gelince, rodajsız motor, soğuk hava bol kalorifer ile 6.4 ortalama yakıt yaktı, bir haftada 420 km yaptım yarım ile çeyreği tam ortasında depo, aldığımda opet'ten tamamen doldurmuştum (45 lt), yakıt koruma sistemi içinde opet'ten çıkmayı düşünmüyorum.
karter birde yan marşpiyel düşünüyorum kısmetse...
Bir kim gördüyse çok beğendiler sağolsunlar, bende fiyatına göre güzel araba, maaşallah.
Tercihlerin ne yönde bilmiyorum ama bana göre doğru bir tercih.
Hayırlı uğurlu olsun aramızada hoşgeldiniz