Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum...
iceberg35
25/12/2008, 22:19
arkadaslar herkeze selamlar...aracımda bı kac yenilik dusunuyorum bugun herhangi bi oto aksesuarcıya gittim...cenmax marka alarma 150 ytl xenon farlara 275 ytl ve 4 cam artı arka cama cizilmez film icinde 100 ytl fiyat verdi...pesinde 450 ytlye yapıcagını ve kredi kartını ise 500 ytlden yapacagını soyledi...sizce fiyatlar nasıl... ilgilenirseniz tesekkur ederim...
nasil fiyat bunlar yaa neden biz istanbulda kazik yiyoruz bu islerde:(istedigin kadar tanidigin olsn burda bu islemleri 700-800 gibi birsey tutat tabi kaliteli markalarla...
bence fiyat olarak çok iyi xenonun marka modelide önemli tabi ama gene fiyat olarak uygun
Cam ve alarm fiyatları uygun gibi geldi ama Xenon farların fiyatları modele göre cok oynuyor.
Punto_Can
26/12/2008, 01:06
xenon dışında diğerlerinin fiyatı bence normal. xenon ise çok ucuz geldi, önemli olan marka ve modeli tabiiki..
yapmayın allah aşkına çizilmez cam filmi (yanılıyorsam düzeltin)
amerikan cam filmi diye geçmiyormu 100 ytl ye kim var bunu yapan ben bulamadım daha
yapmayın allah aşkına çizilmez cam filmi (yanılıyorsam düzeltin)
amerikan cam filmi diye geçmiyormu 10 ytl ye kim var bunu yapan ben bulamadım daha
100 YTL yazıyo :)
o kadar ucuz gelmişki bana heyecandan olsa gerek :)
Erdem Bozdağ
26/12/2008, 02:31
fiyatlar çok iyi geçrekten ama xenonu markası önemli çünkü 150 ytl ye de var (tecson) 400 ytll ye de (m-tec) önemli olan markası
iceberg35
26/12/2008, 23:45
xenon markası galiba space ti. bu ürün hakkınada nettede arastırma yaptım asagı yukarı fiyat bu sekilde ama benı dusunduren kalitesi acıkcası pek fazlada bilgim yok bu konuda.daha detaylı bilgisi olan arkadaslardan tavsiye ve öneri bekliyorum simdiden tesekkurler herkeze.....