Orijinalini görmek için tıklayınız : ::.. Unutulan Online Rekoru ve GrandePuntoTR 2. Yılını Doldurdu ..::
Online rekorumuz : 498 Üye ile (22/12/2008 Saat 16:55) gerçekleşmiştir
Bu gözden kaçmış galiba az kalmıştı ama neyse..
erdiyilmaz
24/12/2008, 16:13
16 araLık forumumuzun kuruLuşunun ikinci yıLıydı,
işLerim doLayısıyLa foruma girememiştim,
hatırLayan oLmamıştı, bu vesiLeyLe kutLayaLım
2006'dan 2009'a nice yaşLara : )
nice yüksek online üyelerle nice yıllara
16 araLık forumumuzun kuruLuşunun ikinci yıLıydı,
işLerim doLayısıyLa foruma girememiştim,
hatırLayan oLmamıştı, bu vesiLeyLe kutLayaLım
2006'dan 2009'a nice yaşLara : )
Aklın bir karış havada, işlerini aksatma başka şeylere kafa yoracam diye :whip0000:
Bakalım kim ne zaman hatırlıcak diye bekliyodum :P
mustafaf
24/12/2008, 21:27
Bakalım kim ne zaman hatırlıcak diye bekliyodum :P
:D:D
yukarıyı okurken aynısını yazmak bnm aklıma gelmıstı :D sen once davranmıssın Ozan :P
Nice rekorlara inşallah ben aslında dün farkettim ama yazılmadığı aklıma gelmedi.
Punto_Can
25/12/2008, 01:53
nice rekorlara arkadaşlar, gerçekten çok az kalmış... neyse 2009 da 1000'li sayılara çıkarız inş.
benim geçen hafta dikkatimi çekmişti :D
Vaybee, dile kolay acı tatlı 2 yıl olmuş bu vesile ile forumun kuruluşunda emeği geçen burada olan yada olmayan herkesi minnetle anıyorum daha nice yıl dönümlerine diyelim.
Ben biliyordum da, birisi yazmadan ses çıkartmayayım dedim :D Domain'in süresini 15 Aralık'ta kim uzattı sanıyorsunuz :D :D
Bu vesile ile hep beraber nice yıllara dileklerimi iletmek istiyorum. Ne kadar çabuk geçti aylar, yıllar...
evet evet Mehmet en son hatırlamış ;) onun için 10 gün sonra mesaj açılmış. :))
mutlu formlar herkese.
Evet cem Woltranın ayaklarını sen oluşturuyorsun ,:D Senden daha iyi kimse bilemez ,teşekkürler bir kez daha...;)
Forumda daha Nice 2 senelere inş. arkdaslar :)
Doğum günümüz Kutlu olsun:)
Nice yıllara grandepuntoTR...