Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu Allah'ın işine bak
bir ay önce clio almaya gittim.2009 model baktık. çok içime sinmedi ama almaya karar verdim. daha sonra renault bayii nin karşısıda tofaş bayii var önceki aracım doğan olduğu için tofaş almayı hiç düşünmüyordum. ancak grande punto öyle bir duruyordu ki sanki bana göz kırptı. duruşu tipi çok hoşuma gitti ve aldım. inşallah doğru seçim yapmışımdır.
Kesinlikle doğru seçim yapmışsın bunu ileride milletin bakışı vede konforu ile anlayacaksın ;)
cilo ve punto mu:D:D:D:D:Dbir sey diyemiyecegim sanirim:D
belgehan
23/12/2008, 19:31
:D benim bir aralar 2005 clio symbol beyaz vardı beş para etmezdi devir göstergesi bile yoktu ama punto başka....
En doğru seçimi yapmışsın bence hayırlı uğurlu olsun
Eski fiatla şimdiki fiat arasında çok fark var.Çok doğru bir seçim hayırlı olsun
Clio alacağına G.Punto almakla iyi yapmışsın...
Ben uzun zaman Renault kullanmama rağmen arkadaşlarımın görüşleri doğrultusunda oyak indirimi olmasına rağmen clioya bakmamıştım bile...
çok haklısınız. çok hoşuma giden bir araç olduğunu kullanınca fark ettim.sevimli ama bir okadar da agresif bir araç.
danismentus
23/12/2008, 21:25
Ben de aynı şekilde Clio symbol 2009 almak üzere iken önceden teklif verdiğim kişi birden beni aradı ve hem param cebimde kaldı hem de acayip güzel bir araba sahibi oldum.
MehmetFrt
23/12/2008, 21:59
hayırlı olsun:) bnde peugeot tan döndüm kıl payıyla :) smdi düsünüorm da iyi ki punto..
HasanAliz
23/12/2008, 23:06
cilo ve punto mu:D:D:D:D:Dbir sey diyemiyecegim sanirim:D
katılıyorum :D
İbrahimKC
23/12/2008, 23:29
Hayırlı olsun Yusuf. Kazasız ve cezasız günlerde kullan Grande Punto'nu...
narkoz30
23/12/2008, 23:48
Kardeş tek şey söyleyeceğim direkten dönmüşsün :D
Clio çirkin bir araba. Puntonun her yerinden beyefendilik akıyor ve performans olarak da clio3 lere nal toplatır ayrıca TOFAŞ üretmiyor tamamen italyandır. Bir de incik boncuk yedek parçasını ararsan bulamassın benim gibi 12 gündür fren müşürü beklersin :D hala da yok bakalım ne olacak. Bu da eksi yönü ancak grande punto yaşanacak otomobil. Bir üst çıta ise Fiat Bravo.
Punto iyide corsa,polo,207,jazz gibi araçların ikinci eli daha yüksek. buna sinir oluyorum..
ozel_egt
24/12/2008, 01:08
aklın yolu puntoo :)
FoR_ReaL
24/12/2008, 01:18
:D benim bir aralar 2005 clio symbol beyaz vardı beş para etmezdi devir göstergesi bile yoktu ama punto başka....
Antalyaya gittik araba kiraladım ve araç clio anam o 1 gün bitmedi broadwayin kasası yenisi sadece
Hayırlı olsun... Kazasız-cezasız kullanmanı dilerim. Tabii ki doğru tercih... ;)
Clio ile kıyaslayınca kesin doğru bir hareket yapmışın.
ilginize teşekkür ediyorum
Punto_Can
25/12/2008, 02:09
bende anlatıyım barii nasıl aldığımı :)
2006 ocak ayında yılında full seat leon aldım, biraz masraf fln yaptım ama 2 ay sonra eskişehir yolunda perte çıkardım :) babamın fırçalarından sonra daha güçsüz bir almaya karar verdik, o da Grande Punto fire active 1,4 77 hp oldu. çok kötü cezalandırıldım yanii :(
Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Punto güzel arabadır. Her arabanın kendine göre sorunları olabilir. Önemli olan insanın neyi, diğerine göre öncelikli olarak düşündüğüdür.
tüm bu yazılanlar sonunda ne yapıyoruuuzz. 3 kere
PUNTO PUNTO PUNTO :toot0000:
puntolara otoyol faresi dendiği doğru mu?
Ogulcan.Öğüt
28/12/2008, 15:01
77BG'likler için hayır :D
FeaRLeSsHunTeR
28/12/2008, 15:49
puntolara otoyol faresi dendiği doğru mu?
106'lar için duymustum otoban faresi'ni..
gaziantepunto9676
28/12/2008, 15:54
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Ogulcan.Öğüt
28/12/2008, 19:57
106 gtı lar için kullanılıyor evet
desirible
29/12/2008, 13:38
kıyaslama bile yapılamaz clio ve punto
en hayırlı olanı yapmışsın iyi günlerde kullan kazasız cezasız
kıyaslama bile yapılamaz clio ve punto
en hayırlı olanı yapmışsın iyi günlerde kullan kazasız cezasız
çok sağol daha iyisı sana nasip olsun
okinen_26
29/12/2008, 15:42
HAYIRLI OLSUN kazasız belasız bınersın umarım ...clio grande puntonun yanında araba deyıl tabıkı gosterıs olsun konfor olsun yol tutusu olsun herseyıyle gp clıo gerıde bırakır ama clıo gp ye gore bırazdaha sorunsuz bence daha az ses alıyor ıcıne kapıları gıderken takırdamıyor :)
Ben direksiyon eğitimi alırken eski 2001 kasa clio kullanıyordum, o zamandan beri kullanmayı imrenmedim desem yalan olmaz. Öte yandan geçenlerde uzun yol ve sehiriçi 75hp dizel dynamic kullandım ki (2006 ilk kasa) fiat beni tamamen şaşırttı.
Pişman olacağını zannetmiyorum. Güle güle eskit.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. gp nin üstün olduğunu geçenlerde anladım. yüksek hızda iken karşıma öyle bir viraj çıktıki anlatamam neredeyse gözlerimi kapatmak üzereydim.korkudan neyseki araba şaşılacak şekilde kendini kurtardı da ölümden döndüm
verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun.
FoR_ReaL
30/12/2008, 01:56
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. gp nin üstün olduğunu geçenlerde anladım. yüksek hızda iken karşıma öyle bir viraj çıktıki anlatamam neredeyse gözlerimi kapatmak üzereydim.korkudan neyseki araba şaşılacak şekilde kendini kurtardı da ölümden döndüm
Aman yusuf dikkat bizim arabalar basınca hakkını veriyor :)