PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar...

Rigel
17/12/2008, 23:46
Herkese merhabalar,

İzmir'den Berkant. Doktorum. Uzun yıllar sürdürdüğüm motosiklet sevdamın sona ermesi ardından uzun süredir kendime ait ilk arabamı aldım. 2009 GP Tjet Sport. Beyaz. Henüz plakasının çıkmasını bekliyorum.

Bu aracın kronik sorunları, dikkat etmem gereken noktalar konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Fangio
18/12/2008, 00:14
Aramıza hoşgeldiniz İzmir bir üye daha kazandı ne mutlu bizlere...Aracınızı güzel günlerde gönül rahatlığı ile kullanmanız dileklerimle...Forumumuz incelemenizi ve de araç kullanım kitapçığını okumanızı tavsiye ederim.Dikkat edilecek hususlara ve Turbo kullanımına dikkat ettiğiniz sürece bir problem yaşamayacağınızı ümid ediyorum...

kukart
18/12/2008, 00:22
hayırlı olsun güle güle kullan...
artık kask kullanamıyacaksın, üşümüycende :D
kronik bi sorun
akut solunum sorunları başgöstermekte..
;)
forum u gezdikce sorunlar jhakkında bilgi sahibi olacaksın ...
nası kullanman gerektiğiği hususunda b sınıfı ehliyetin yeterli
bunların hepsi şaka
keyfine bak arabanın daha direksiyona geçmeden bunları kafana takma bence arabanın keyfini çıkar aramıza hoş geldin...dohtor

ABNEW
18/12/2008, 00:23
Hoşgeldiniz Berkant Bey,

Aracınız hayırlı olsun.İlk km lerde yağ durumunu sıkça kontrol etmelisiniz, eksilme olabilir.Araç turbo olduğu için yağ ve filtrelerin değişiminde biraz daha hassas olmakta fayda var.Sitemizde araç kullanımıyla ilgili birçok yararlı bilgi mevcut...

FeaRLeSsHunTeR
18/12/2008, 00:35
Hosgeldiniz,keyifli forumlar dilerim..Aracınızı güle güle kullanın inş kazasız belasız..
Bu aracın en büyük kronik sorununa deginmek gerekirse,Bağımlılık yapıyor dikkat edin :p

Linos
18/12/2008, 05:02
Aramıza hoş geldiniz Berkant bey... Forumda bahsi geçen konular hakkında bol miktarda bilgi bulabilirsiniz... Aracınız hayırlı olsun!

femoli
18/12/2008, 10:32
Aramıza hoşgeldiniz ,öncelikle hayırlı olsun aracınızın direksiyonuna oturun yağını suyuna dikkat edin gerisi önemli değil gp nizin keyfini çıkarın ;)