Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Starjet Dynamic 95 HP satılık
Arkadaşlar aracım satılıktır
detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
site üyelerine özel
fiyat 19.200 (pazarlık adetten diye ufak birşey yapıcam)
Not: garajdan da fotolara bakabilirsiniz. Garajdaki fotolarda görünen jantlar artık araçta yoktur. Bir resimde jant kapakları var şu an bu şekilde
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Starjet Dynamic > 28.000 KM de Grande Punto Dynamic Ümraniye #11673898 - Sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/28_000_km_de_grande_punto_dynamic_umraniyeWQQaXQQ1 1673898WQQpXQQdisplayitem)
hayrli satislar fatih bey,neden satiyorsunuz gp yi acaba?
t-jet sporta kafayı taktım :)
Paranoya
15/12/2008, 23:41
hayırlı satışlar..
bir şey sorucam, sisler mavi yanıyor. özel h4 ampullerden mi, xenon mu?
alacak olanları da ilgilendirebileceği için özelden sormadım ;)
hayırlı satışlar..
bir şey sorucam, sisler mavi yanıyor. özel h4 ampullerden mi, xenon mu?
alacak olanları da ilgilendirebileceği için özelden sormadım ;)
Yok xenon değil. beyaz ampüllerden ama şu anda onlarıda kullanmıyorum.
Osram Breaker kullanıyorum. isteyen olursa elimde az kullanılmış
Philips diamond vision H4 5000 k ve sisler için mtec bluewhite 4750 K var
t-jet sporta kafayı taktım :)
Fatih, araç almanın tam zamanı.Sitede belirtilen özel indirimli listeye de bir bak ve araştır bence,
Hayırlı satışlar olsun...
Hayırlı satışlar dileyeyim gerçekten mükemmel bir fiyat umarım kısa sürede satıp t- jet ine kavuşursun ..
Fatih, araç almanın tam zamanı.Sitede belirtilen özel indirimli listeye de bir bak ve araştır bence,
Hayırlı satışlar olsun...
Zaten oradakilerden birini kapatmaya çalışıyorum ama malesef aracı satamadım. Takasta da iyice öldürüyorlar malesef :(
Hayırlı satışlar dileyeyim gerçekten mükemmel bir fiyat umarım kısa sürede satıp t- jet ine kavuşursun ..
sağolasın Mehmet. Bana görede iyi bir fiyat ama malesef alan yok :(
Fatih, bahsi geçen araçlar zaten çok uygun.Neredeyse 10000YTL lik bir indirim var.Eğer yapabiliyorsan aracını takasa ver ve biraz süre isteyip şimdi t-jet ini al.Satamazsan bile süre sonunda yine bayiye takasa verirsin.Bence yine karlı çıkarsın bu işten, hayırlısı olsun...
FeaRLeSsHunTeR
16/12/2008, 21:17
Hayırlı satışlar umarım satıp t-jet alırsın:) takasta ne teklif ettiler bu arada?
Fatih, bahsi geçen araçlar zaten çok uygun.Neredeyse 10000YTL lik bir indirim var.Eğer yapabiliyorsan aracını takasa ver ve biraz süre isteyip şimdi t-jet ini al.Satamazsan bile süre sonunda yine bayiye takasa verirsin.Bence yine karlı çıkarsın bu işten, hayırlısı olsun...
Abi bunu bayi teklif etti zaten. Sen biraz kapora ver hemen kapatalım aracı ,
sende yıl sonuna kadar arabayı satmaya çalış dediler. Ama piyasa bu kadar kötü iken 2 haftada satılacağından da şüpheliyim. Sonra çok üzüleceğimi düşünüyorum böyle olursa.
06kaymak
16/12/2008, 22:03
jantları da verecek misiniz...
Güncel
Pazarlıksız 19.000
Almak istediğim indirimli araçlar tükendiğinden Araç artık satılık değildir.
Almak istediğim indirimli araçlar tükendiğinden Araç artık satılık değildir.
yapma yaw :( 8 kaldı 5 kaldı diyordun hiçmi kalmamış :(